Holenie / Techniky, názory, prostriedky (chlapi)

Príspevok v téme: Holenie / Techniky, názory, prostriedky (chlapi)
hitman

Čaute,viem že tu je táto téma milionkrát,ale nedá mi to sa neopýtať,a určite táto téma ulahčí život ostatným pánom.
Ohladne holenia u chlapov by ma zaujmalo,jaké máte názory,skusenosti a rady na holenie so strojčekom,žiletkou,alebo ked už tak voskom. Proste,čo používate vy na holenie tam dolu (intímne miesta),a či vám to vyhovuje,alebo to neodporúčate.
Trebars žiletka s jedným,dvomi,tromi alebo štyrmi britvami,jednorázová alebo na viac krát,alebo či strojček nejaky šikovný. Taktiež trebars čo používate k tomu,mydlo,horúcu vodu,nejaký gel,alebo tak.
Vpredom ďakujem za odpovede a názory :)
A prepáčte ak tá tema sem nepatrí,aebo je odveci ;)

blondula

mne sa strasne paci a je sexy,zarastene pod pupcekom !! nie uplne ,ale taky ako keby pasik smerom dole ! moj si to nesmie oholit ! a len sa zastrihuje tam dole.oholit vajicka a ostatne veci je jeho vec,ale hentie dve spomenute nesmie :D !!

tototko

Ja pouzivam gel na holenie od gilete a taktiez strojcek klasicky na holenie tvare, na tvar a na medzinozie mam samostatnu ziletku. No a zaklad je holit v smere akym rastu chlpy, ide to sice pomalsie ako tym opacnym smerom, avsak potom nepovyskakuju vyrazky. Po oholeni nanesiem sprchovy gel od dove na napnutie pokozky, stiahne to pory a potom vlaznou vodou zmyjem a hotovo, po x procedurach som nabral zrucnost a uz sa vobec neporezem za 5 minut som komplet vyholeny, aj na vajciach, pod vajciami, okolo vtaka a pod bruskom.

vratko

Klasicky depilator.

Ale ako som uz napisal, na prvy krat postupovat velmi opatrne, a trpezlivo. Zvlast na bruchu nad vtakom!

Vzhladom k urcitym problemom s pokozkou sa holim, lebo mi to ulahcuje problemy.

hitman

Vratko,zaujmavé :D Určite to niekdo vyskúša,ja zostanem pri starej dobrej žiletke...ajked 7/10 dní znie lákavo...čo to je za depilátor?

vratko

Raz som vyskusal frajerkin depilator, a odvtedy ho pouzivam. Ziadne peny, ziadne ziletky, ziadne rezne rany... Pohoda, klidek tabacek :-)
Staci cca kazdy 7-10ty den.
Ale bacha! na prvy krat treba najskor chlpy skratit na cca 2-3 mm a treba ratat s bolestou, na ktoru si treba zvyknut, to trva 2 procedury - nieje to take strasne, ale potom to uz je v pohode, pretoze sa s tym najskor treba zoznamit.

Pre oholenie v oblasti okolo "orla" odporucam ist na to veeeeelmi opatrne a postupne, pretoze chlpy su tam velmi hrube, pevne a casto aj zdvojene, ztrojene. Pri prvom holeni je podstatne nasmerovat strojcek takym smerom, aby chlpy vytrhaval V SMERE RASTU. Toto treba dodrziavat vzasade az dovtedy, kym dalsie a dalsie chply nezjemneju. Potom vyskusat holenie v normalnom smere - teda v protismere. S OPATRNOSTOU tak, aby si si neublizil. Vsetko je to len vec cviku a hlavne trpezlivosti.
NEODPORUCAM holit si vajca ani penis! Vajca ziletkou.

Obcas sa vyskytne zapaleny chlpok, na prvy-druhy krat sa moze dostavit vyrazkovanie - take klasicke podrazdenie, ale potom je to v pohode.

Podotykam, ze som to raz vyskusal, lebo som si povedal, ze ved co, za to nic nedam. A som spokojny.

punkhart

caute
no moj nazor je ze to nieje ziadna veda... ja sa holim tak raz do dvoch priblizne... niesom manekyn aby som musel byt stale oholeny ako pornoherecka :P no a holim sa tak ze sa predtym vzdy normalne sprchujem, potom sa neutrem ale si tam dam normalny holiaci gel aky pouzivam na tvar a holim sa klasickou ziletkou gillete (3 cepele). po par opakovaniach som sa uz vobec nerezem ani nic, je to za 3 minutky hotove, pohoda. :)

hitman

Dobrý typ :D . Ja väčsinou sa válam par minut v horucej vode,a potom to natrem mydlom,a dvojitým Wilkinsonom dávam dolu. Celkom to ide,akurát občas vypadá,jak keby som išiel vykrvácať s týmy ranami :D . Ale dík za radu,čakám dálšie názory :)

Chester

Tak ja idem na to takto:Sadnem na vanu,normalne si to tam osprchujem teplou vodou,aby to nebolo nasucho.Zoberem gel na holenie.Presne znacka gilete.Dam troska gelu na prst a rozotrem o casti,ktoru idem holit.Pouzivam nie elektricky strojcek,ale normalny s 2 alebo troma britvami.A normalne tahmi oholim.Tod vse.