baby , chceli by ste nejakeho panica ?

LukasTakSaVolam

Táto otázka znamená, že môžu chýbať dve veci, buď jedna z nich alebo obe naraz, buď chýba sebavedomie alebo inteligencia, myslím, že to ženám vadí viac.

MamPanica

Ja mam panica sne spolu 2 mesiace a neskutocne si vazim ze som jeho prvá. Dokonca som bola jeho prvá uplne vo všerkom, pusa, silnejšie objatie a tak. A to má 23 rokov. Som za to fakt rada.
A ty babe predsa nemusis hovorit ze si panic. V podstate ak ta miluje tak sa ta na to pytat nebude. Načo by jej to bolo to vediet? Ja som sa na to tiez nepytala, povedal mi to sám. Ale aj keby panic nebol, nic by to na tom nemenilo..

Pilcuk

Neviem si prestaviť, že by sa 45-50 ročná žena nechala nahovoriť na materstvo. A aj keby áno, či by jej to telo umožnilo.

Jahodam

A preco si nehladas seberovnu? Lebo 50 rocna je stara, ale 50 rocny je stredny vek? A co keby si svoju hranicu posunul od 45. Potom mas realnejsiu sancu.

Pilcuk

Vek 15-20 rokov je len dolná hranica intervalu veku žien, o ktoré mám záujem. Pokojne môže mať aj 35 rokov. Ale prečo sa nechytiť hned toho "extrému", však ?