Výživové doplnky pre tehotné

Príspevok v téme: Výživové doplnky pre tehotné
Bambulienka25

Ahojte tehuľky

Mam na vas otázku beriete nejaké doplnky výživy a ak ano ake? Ja momentalne pijem sunar gravimilk a vcera som bola na kontrole a pytala sa gyndu ci je to ok ze to pijem. A ona ze take veci nepotrebujem pit pretoze plod si pocas tehotenstva sam zoberie vitamíny a minerály ktore potrebuje. Ja sa teda pytam ako to bude robit ked ja nie som schopna denne zjest ovocie ci zeleninu a rybu. Stravujem sa normalne, nepijem a nefajcim, ked idem na nakupy kupim si to ovocie ale nie som schopna to kazdy dem davat do seba. A z druhej strany mam aj chronicke ochorenie tak preto som sa rozhodla pre doplnok resp pre sunar gravimilk. Ja si myslim ze tym si neublizim ani sebe a potom ani plodu ci? Aky je vas nazor nato? A musim este dodat ze sunar nepijem kazdy den ale každý druhy den. Dakujem

emazara

Ja mám super skúsenosť z doplnkom z ogestan.cz, má vynikajúce prírodné zloženie, zbytočne nezaťažuje organizmus nejakými chemikáliami a hlavne sa nám aj rýchlo vďaka nemu podarilo počať, takže určite odporúčam.

modroocka333

klara to si aj ja myslim, preto som uzivala Femibion, ked som bola tehotna, lebo inak by som nemala tu istotu, ze budem mat dostatok vitaminov a viem, ze by ma to skrelo, predsa len ide o zdravie dietatka a to je na prvom mieste aj ked je este len v brusku :)

Klara154

Vrvra ale toto uplne chapem a teda viem presne o com pises, lebo ta chut to je proste sto a jedno. A teda myslim, ze vela veci si vezmi, ze k nam cestuje cez pol sveta a teda nemoze to mat dozaista vsetky vitaminy ako to co si my dopestujeme samy.

vrvra

klara154 ahoj
toto je fakt, ale teda u mňa bol problém najmä so zeleninou, napríklad už len uhorku keď si vezmem, tak tú som jedla len kým bola zo záhrady, potom z obchodu to už nie je ono a samozrejme, že sa to niekde prejaviť musí, keď zeleninu nejeme celý čas

Klara154

Lili tak velakrat si dame poradit od mam, od babiek, od kamosiek a nie zakazdym je to dobry napad. Sice nepochybujem o tom, ze clovek co nam poradi, ze to vlastne mysli dobre, to dozaista, ale veci sa velmi rychlo menia, kvalita potravin napriklad tiez preto je nutne aby sme v doplnkoch brali aj ine vitaminy. Lebo zo stravy ich teda nedostaneme v takom mnozstve ako kedysi.

lili303

vrvra lepsie uzit jednu tabletku ako mat milion skatuliek a robit si zoznamy, co kedy uzit. nie sme predsa dochodcovia, ktori ranajkuju tabletky :D poznam pripady, kedy sa maminy samerali len na kyselinu listovu, pretoze "jedna babka" povedala, ze je to postacujuce. iste nie, telu treba dodat cely subor vitaminov, zvlast pri tehotenstve. o to lepsie, ked to vsetko mam v jednej tabletke, no nie? :)

vrvra

RedBee ahoj
neviem podľa tohto, čo píšeš a čo som pozerala, tak tam ide vlastne len o to, že obsahuje jód, ale pri snažení a aj v tehotenstve sú potrebné aj iné vitamíny, zložky, a teda piť toto a k tomu brať nejaké vitamíny ešte naviac to mi príde zbytočné, ja mám dobrú skúsenosť s Femibionom, ten som užívala a v tom som mala vlastne všetko, čo je treba :)

RedBee

ja nedam dopustit na Jodis - brala som pocas tehotenstva, kojenia a teraz uzivam aj pocas druheho :) okrem toho beriem kyselinu listovu ale snazim sa skor hladat prirodne produkty, nie kadejaku chemiu a tisic tabletiek. Preto mi aj ten Jodis vyhovuje, ze je to v podstate len "vodicka" s vysokym obsahom jodu, nema nejaku pachut ani zbytocnu chemiu a je to naozaj dolezite pre maminku aj babatko. Kupite aj v lekarni ale ja objednavam z ich stranky - tam je najlepsia cena a vzdy mi rychlo pride. SKuste pozriet a drzim palce :) www.jodis.sk

Zuzka8

mne odporucil lekar pripravok JODIS je to prirodne a na baze jodu ktore dietatko pocas vyvoja potrebuje a vie sa tym predchadzat mnohym veciam , pripravok som brala cele tehotenstvo a aj pocas kojenia urcite odporucam

www.jodis.sk