Mastné vlasy hneď po umytí

NeviemUz

Ja pouzivam zihlavovy sampon, pouzivala som aj ine ale po každom jednom šampone mam lupiny vo vlasoch. Lupiny mam proste furt, ja neviem aky je to pocit nemat lupiny. Sedela som s frajerom a on že počkaj tuto mas taku velku lupinu tu ti vytiahnem :D ach bože :D ..

A čo sa tyka tych mastnych vlasov, zmy si šampon teplou vodou a následne studenou. Alebo len studenou, tym vlasy akoby uzatvoríš. A skus si ich zmyvať dlho aby si si bola ista ze si teb sampon z nich poriadne zmyla. Inak na mastne vlasy mi pomahal kofeinovy sampon. Potom som este pocula ze citronovu stavu alebo med vmasirovat do korienkov, ale nemam odskusane. A na jednom videu som videla, ako jedna baba mala mastné vlasy, ked boli suche, a do korienkov nasypala trochu detskeho pudru a rozčesala.

cocolate

ahoj ja mám ten istý problém,používaš zlý šampón alebo ak ju dlho používaš už si pokžka tvojej hlavy zvykla na ňu.
Ja mám extremne mastné pri korienkoch ak používam šampon na poškodené vlasy.
Myslela som,že mám poškedené lebo sa mi lámu vlasy,ale kamoška-kaderníčka hovorila,že nemám iba trošku suchšie,nech dám na ne iba olejček na konce.
skús šampón na normálné vlasy alebo vlasy bez lesku kúpiť alebo nejaké prírodné. od týchto nemám hneď po umytí mastné.

almia

zlý šampón alebo iné veci čo si tam dávaš, ak si dávaš ešte nejaký kondicionér alebo olejček, sprej hocičo tak ti to môže príliš zaťažovať vlasy

gertruda

zmeň šampon, →žihľavovy, + všetko ostatne čo tu bolo písané, asi použivaš nespravne vlasovu kozmetiku,
+ked si chytaš stale vlasy špinavymi rukami, tak si ich mastníš sama,
+priliš časte umyvanie vlasov, - vlasy sa brania lebo ich vysušuješ tak produkuju väčšie mnozstvo mazu, a kedze klin sa klinom vybija, urob si zabal z oleja aky mas doma - kokosovy, alebo olivovy, slnecnicovy, alebo mix, zohrej, vmasiruj do pokozky hlavy, masiruj 5 min, nechaj posobiť hodinu, a zmy...a už si nedavaj kondicioner,..

Aikido

Tiež si myslím, že problém je v samotnom umytí. Buď si dávaš primálo (zostanú ti mastné) alebo priveľa šampónu (zbytočne zaťažuješ vlasy), prípadne masky/kondicionéru. Neviem, či ti už niekto povedal že kondicionér sa nedáva na celé vlasy, ale asi iba od polky dole po končeky, povtiera sa do prameňov, nechá posobiť a zmyje vlažnou vodou (nie teplou). Všetko info od kaderníčky. Takže ak máš krátke vlasy daj si ho máličko..

All_in

skus potom použit suchý šampon,alebo ma ešte napadlo, ak použivaš masku, alebo kondicioner, nevymyvaš si to zle z tych vlasov?