Popraskane cievky? Viditelne zilky na tvari

Príspevok v téme: Popraskane cievky? Viditelne zilky na tvari
MartinaS

Ahojte, ma niekto skusenost s odstranovanim popraskanych cievok? Aj ked asi popraskane mam len tri, okolo nosa. Na licach mi to nepride ako popraskane zilky, skor take dlhsie viditelne zily, neviem to velmi odhadnut. Ked si prechadzam diskusne fora, tak vela zien pise, ze ani laser im s tym nepomohol, tak ja neviem. Sem tam pozitivne ohlasy. V jednom diskusnom fore som sa docitala, ze zene pomohol rutin. Skusala som brat askorutin, ale veelmi nepravidelne :). Tak som zacala znova. 2 tabletky denne zatial, aj ked na krabicke mam napisane, ze 3 x po 2. :) Pripadne by na to nepomohol aj nejaky dobry krem s vitaminom C? Vopred dakujem za rady.

zuzi74

Zilky sa odstranuju laserom, cim su kratsie tym lepsie. Najlepsie v zimnom obdobi. Kozmeticke by som si takyto zakrok nedala robit a chem. peelingom by som si plet nedala nicit, hlavne ak ju mas citlivu. Rutin moze pomoct v tom, aby sa ti uz dalsie zilky neobjavili, ale ci dokaze zlikvidovat tie existujuce, o tom by som pochybovala. To je nieco obdobne ako aj s pigment. flakmi. Ak ich uz mas, kremy a sera trochu pomozu, ale nadobro sa ich nezbavis. Tam uz je potrebny zakrok.

Kacka macka

ja som mala rovnaký problém išla som kozmetičke na obočie a tá mi poradila, že nech vyskúšam krém Sensibio AR od Biodermy na rosaceu či ako sa to volá po slovensky rúžienka tuším :D
dermatologie.sk je taký že aj kryje ako make-up ale majú aj obyčajný čistý ten používam na noc dermatologie.sk

MartinaS

No neviem, nemyslim si, ze je to rosacea. Lebo podla obrazkov co si vygooglim, tak to vyzera inac. Mne niekde vidiet iba fialove zilky, hlavne na tom lici teda a je to skor na pravej strane. A u kozmeticky som bola, na chem. peelingu a potom neskor, ze budeme riesit aj zilky, ze mi ich ihlou ci jak odstrani. Ale potom prislo leto, tak som to neriesila.