som tehotna???

Príspevok v téme: som tehotna???
chosefina

milovala som sa s chalanom pocas menstruacie,pouzili sme kondom a on powedal ze sa nevystriekal..aj napriek tomu mi menstruacia mesk skoro 2 tyzdne...mozem byt tehotna???kolko stoji potrat??mam 15...da as potrat uskutocnit aj bez vedomia rodicov???...mam taky svetly vytok so zapachom...mala by som ho keby som bola tehotna???
pls...pomozte

szandi

POMOZTE MI PROSIM.Mozem byt tehotna,ked 10.-teho jula my ráno skoncil menzes vecer som mala nechraneny pohl.styk.stvrtok som si dala postinor2 ale len jednu tabletku lebo v lekárni mi tak hovorili.pondelok a utorok som krvacala.teraz mi uz 7dni meská menstruácia.Mozem byt tehotná?:-(test mám negativny.

silvik

je to spolahlive, neboj, moja kamaratka to tiez tak mala. A pocas menstruacie je okrem toho uplne mizive percento, ze otehotnies. Mas len 15, menstruacia ti este moze rozne kolisat..

neva

No Ty si si dnes riadne privstala, ale urobila si dobre.
Tomu testu môžeš veriť na 100%. Teraz hlavne zachovaj klud a pohodu. Ak Ti do týždna nepríde menzes, tak navštiv gynekologa - pichne Ti injekciu na vyvolanie menzesu. A v žiadnom prípade nechod s chlapcom bez ochrany.

chosefina

dnes som si urobila tehotensky test rapiclear direct...vyslo mi ze nie som tehotna-jedna tycinka...je to 100%ne???

dwrugo

ajoj,,pocas menstruacie sa zena neda na 99% oplodnit,,to je to iste percento ako antikoncepcne tabletky tie su tiez 99%,,to znamena ze urcite nie si tehotna...