bojim sa sexu :(

yo3hi

a co som si teraz precital tvoje odpovede prepac ale mas riadneho kokota priatela. ked to ty nechces a mu to povies a on ti povie ze sa to stane a basta . to je potom dobry chuj jemu potom ani nejde o teba ale len ta fiknut a cau parky

yo3hi

sex musiste chciet obaja inak je to dost na prd teba to bude boliet lebo nebudes uvolnena a on z toho tiez nic nebude mat lebo do teba ani nevojde.. treba trosku s rozumom.. a inak to je co za darcek? to asi poviem aj ja svojej vies co nedostanes dostanes len darcek taky ze ta pomilujem a to ti musi stacit.. a na 16 rokov ? ja viem dnes je to ine ale porozmyslaj o tom.. nejde mu len o to?

elablue

Ja pevne dufam ze mas tolko rozumu a nespravis to len preto ze to chce on.Akoze bez urazky ale tvoj priatel je riadny debil co ta chce len na sex.Ja by som s takym nechodila keby mi povedal ze sa to stane a hotovo.Sak on ti fakt moze este znasilnit ked ma take reci.Dievca zlate daj si ty pokoj s takym frajerom sak toto neni normalny pristup k dievcatu.Ja by som mu dala take kopacky len by sa s nim zaprasilo.Panenstvo by som takemu pakovi nedala.Pozri ja mam 22 rokov a stale som panna a moj priatel mi nechava tolko casu kolko potrebujem.Vravi ze nie je so mnou kvoli sexu ale zato ze ma lubi a je to aj vidiet.Ma 28 rokov a take daco by si nedovolil ze by ma do niecoho tlacil aj ked chut je velka.

ttttttt

tak prečo mu to nepovieš???stavím sa,že ked sa s ním nevyspíš,tak ťa nechá..je to ešte 20 ročný nadržaný malý chlapec.ved skus mu povedať,že to nechceš.alebo ho proste odmietni.prosím ťa nerob blbosť,klesneš,ak mu to dovolíš,nerob zo seba kurvu,to ked ti ešte dakto povie že chce sex,tak sa s ním vyspíš,či čo?ak to nepochopí,že to nechceš,tak je to debil,čo chce len sex.

ginngi

bojazliva.... po tych odpowedach, tvojich, co si si pisala s mimkou, si furt polozim otazku, :D si ty dievca normalna? preboha, ved ked raz to nechces,a mu to povies, tak by mal sklapnut, a pochopit to..., a nie, ze sa to stane a hotovo... ved to je traapne, aby chalan rozhodoval o tom, kedy a ako sa to ma stat, hlavne, ked je dievca este pannou, a to dievca to nechce.... a nutit ju do toho este... veed to je straasne, ty musis byt straasne zaslepena laskou k nemu... :D no niic maj sa