CHLOE- pomooooooooooooooooooooc

qiu

maxalka ale on ti povedal aby si nebrala tie biele lebo si si omylom zobrala hnedú tabletku z nového balenia. Ja som ti poradila aby si brala dalej tie hnedé a tý pádom by si vynechala jednu menš. a bolo by to v pohode... Ako aj tie biele sa majú papať to určite ale len v prípade že neurobíte rovnakú chybu ako urobila maxalka. Biele sa nejedia ešte ak chcete vynechať menš. napríklad kvôli dovolenke.

sephora

No tak to je divne. Ved v tom pribalovom letaku je jasne napisane, ze sa maju jest aj tie biele. Ved naco by ich tam inak davali? Urcite ide o nedorozumenie. Tie biele sa maju tiez papat.

maxalka

Dievcence. Ocuvajte ma, ja som volala gynekologovi a povedal, ze tie biele nemam papat, tak ja nechapem teda.. Saq to emoze brat nekto tak a nekto tak!?!

sephora

zoeinka- aj mne sa to stalo, ked som brala chloe uplne prvy mesiac. trvalo to asi 2 tyzdne este. Take spinenie, ako keby slaba menstruacia. V pribalovom letaku som citala, ze sa to moze stat, ale ze to prejde, tak som k lekarovi nesla a naozaj to preslo.

Zoeinka

prosim: beriem CHLOE desiaty den, a asi pred 4 dnami som zacala mat hnedy vytok, a vcera sa z neho stal cerveny. Je to slabe ale je. Mali ste to niekto? Je to normalne alebo mam ist k lekarovi???

qiu

no tak potom je ešte možnosť že budeš teraz brať tie hnede a vynecháš si jednu menštruáciu a potom tie biele možeš vyhodiť to sú aj tak len nejaké vitamíny neobsahujú hormony

maxalka

Heh, tak ja som si to teda zle precitala co ste mi pisali a zjedla osm najprv tu zltu ci hnedu ci aka to je, a potom som is to precitala a zjedla som aj bielu.. Hm, teraz mi nebude ta jedna zlta chybat :-D Ako je to dost humorne :-D Ludia na 100% sa maju biele papat ??? Heh, ako som bloncka, tak ma berte s rezervou :-D

Zoeinka

Maxalka tie biele treba zobrat!!! Naco by tam boli??? Iba tak na ozdobu??? Musis brat biele, ked doberies biele tak zasa zacnes tie hnede. Pri Chloe nemas ani jeden den prestavku, ber ich normalne tak ako idu za sebou, kazdy den jednu. AJ BIELE!!!!!