helikobakter je infekcne ochorenie?

bakter

prenasa sa bozkavanim, nedostatocne umytym priborom a tiez ked napr. matka nakazena cmula cumel svojho dietata ktory mu spadol na zem a potom ho da dietatu do ust. Alebo cukrik a pod.

lxx

neviem ale skusal som vsetko ci antibiotika vyvarovat sa vsetkemu ci kapuste hrachu a podobnim veciam ktore mi zakazali no po par rokoch som musel ist znova na gastro co nikomu neodporucam ked je to v narkoze da sa ale bez nej ani za svet a predtavte si mam ho stale sice uz neboli tak ale clovek sa ho nezbavi

Mrs Smith

Ahojte, helikobaktera sa dá zbaviť aj bez chemických antibiotík. Poznám ľudí, ktorí užívali mastichu - prírodné antibiotikum a práve vďaka nej sa helikobaktera zbavili. Je to biely prášok pomletý zo živice stromu pistáciovníka. Užíva sa pol čajovej lyžičky prášku 2 až 3 razy denne. Tiež je dostať aj vo forme kapsúľ, či kryštáľov. Pomáha aj brokolica, koloidné striebro alebo rakytníkový olej. Dočítala som sa však, že zo všetkých alternatívnych spôsobov liečby HP je najviac preskúmaná práve masticha.

RNG

Existuje neutralne C (ester C)
Ak mas vredy, docasne je dobre zastavit kyseliny, nech sa mozu rychlejsie vyhojit. Ale len docasne, lebo dlhotrvajuco to vedie k podvyzive a strate imunity.
H.p. je dobre co najskor znicit, lebo ma aj ine nasledky, nielen zaludocne vredy.Ide aj na srdce a ine.

jetam

Ze neprelieci vredy, mi je jasne, ale tazkosti sa znizia. Toto, co pise urcite nie je len HBP. Skust najst z toho co tu je popisane najprv nieco na ukludnenie.Napr.caj z medovky. To ti znizi aj bolesti. Jedz 5-6 dni len 1 den stare rozky, vajcia na mäkko, varane kuracie mäso,kapustove listy,zemiakovu kasu s maslom, susene slivky,krupicnu kasu,kompoty,jogurt.Nejako to skombinuj, mne to pomohlo pri liecbe vredu, takato dietna strava s dalsimi liekmi.Trvalo to ale 6 tyzdnou.

RNG

To vyzeralo na otravu zaludka. Ked mas malo kyselin, v zaludku sa miesto travenia veci len kazia az ta mozu celkom otravit. Telo sa brani-snazi sa to dostat von, ci hore ci spodkom.
To nemusi mat ale so sucasnymi problemami spojenie. Mohla to byt aj nakaza: salmonela, listeria, escheria koli...Tie zaludocne kyseliny nevedia znicit.
Mala by si skusit aspon zinok a striebornu koloidnu vodu. Ked nic ine, znicia ti H.B. v zaludku a ten sa moze zahojit.

Lenush

asi pred dvoma tyzdnami som dva dni uplne celu noc vyvratila vsetko co som jedla a potom uz len zaludocne stavy.. neskor som hnackovala a dokonca sa mi stalo, ze som nestihla dobehnut.. moze to mat nejaky suvis..?