psylium

lola11

Ja som mala akurat zapchu zneho.Bolo mi este horsie a nemohla som ist vobec na wc.Pila som vela vody,takze z toho to nebolo.

masasko

A si myslim, ze ano. Napokon, prečistuje ti to organizmus a tym, že to v tele zvacsuje svoj objem mas vacsi pocit nasytenosti.

Srdiečko 19

Kto má problém so stolicou, nech každé ráno nalačno zje 2 kiwi. Na každého účinkuje ináč.T.z., že kto má krátkodobo problém s tvrdou stolicou, kiwi zaúčinkuje veľmi rýchlo.Koho tento problém trápi dlhšiu dobu, musí jesť 2 kiwi každé ráno aspoň týždeň, možno až viac, až potom začne učínkovať.Keď kiwi budete jesť každý deň, budete mať stolicu pravidelne, avšak až jedenie prerušíte,môže sa stať, že už nebudete musieť jesť kiwi každý deň, ale vydržte jesť aspoň 2 týždne.Komu sa vráti problém so stolicou, musí zase začať jesť 2 kiwi a potrvá zase pár dní kým pôjde na stolicu bez problémov.Naviac z kiwi získate potrebné vitamíny, hlavne vit.C, atď.
Na problém s pálením záhy, t.j. že máte veľa kyseliny v žalúdku, stačí sóda bicarbóna.Dajte si cca 1/4 malej lyžičky sódy bicarbóny do úst a ihneď zapite pohárom vody.Ihneď sa vám uľavý.Tak to urobte každý deň, až Vás prestane páliť záha. Ja som brala lieky od gastroentorológa HELICID problém so záhou sa vrátil. Potom som brala LOMAC a znovu pálenie sa vrátilo.Potom som si spomenula la recept starej mamy zapiť Sodo bicarbónu a je po probléme.

masasko

Ja som Psylium užival na upravenie travenia, resp. stolice. Mala som problemy so zapchou, nechodila som pravidelne na WC, tak mi ho poradila sesternica. A mne pomahalo. Ale vôbec nepôsobi ako prehanadlo, jednoducho upravuje pravidelne vyprazdnovanie a prečistuje čreva. Môžu ho uživat aj ludia, ktori nemaju problem s vyprazdnovanim, prečisti im to čreva, v črevach totiž zvačsi svoj objem a tym zbavuje čreva nečistot. A vôbec nie je navykove a môže sa uzivat dlhodobo.

asdfwwrew

môže sa to denne pre prevenciu použivať? zaroven by som si tak detoxikoval telo. už vyše roka denne berem čo vy na to.... kedže to ma za ulohou všetky škodliviny brat so sebou. tak napr ak si dam prehrešok kolače a tak. tak hned po použiti psylia som čisty???

nany2323

Tak mne to doporučila kamarátka, ktorá mala problémy so stolicou. Ja som si to kúpila kvôli príprave tela na detoxikáciu. A aj lekári doporúčajú si pravideľne prečistiť črevá. Tak hups do toho. Dávam si ho do bieleho jogurtu( activia), vôbec nemám problémy s tým, že by ma praháňal ani nič iné. Je to vláknina tak by som sa toho vôbec nebála, ak nad tým niekto rozmýšľa.

benka

musis vypit velmi vela vody za tym nemusis hned naraz ale v priebehu pol hodky 4- 5 poharov inac to nema ucinok .....