kedy to zacne?

SHAKTI

dobre tinka-s tymto suhlasim..ale zas...milion zien uziva jednu a tu istu HAK a na kazdu ma uplne iny ucinok!! lebo je to individualne! chapete? to ze jedna z nej schudne,neznamena ze schudnem aj ja- mozem naopak pribrat,to ze jednej sa zvacsili prsia,mne sa nemusia!
takze az tak na skusenosti inych prihliadat netreba..
fajn som si s vami pokecala kočky,aj nabuduce :-)
ide mi len o to,aby zeny,dievcata boli voci svojmu zdraviu a sexu zodpovedne.

hmmmmm

Noo,ja som sa akurat teraz pytala jedneho gynekologa a secko je ok..:)
ale vsak to jejedno ak si niekto o mne mysli ze som nezodpovedna nech sa p aci,je mi to jedno lebo sama viem,ze kym by som si to nezistila n a100% tak by som kraviny nerobila ale to uz je asi o inom ze..:)

tinka*

No ja napríklad čítam letáky, chodím ku gynekológovi, ale niekedy potrebujem radú od niekoho kto má s takým niečím skúsenosti ako keď mi poradí niekto kto to vie iba z knižiek.

SHAKTI

nie gomez...lebo nie su zodpovedne,necitaju letaciky,nechodia na gyncu,nepytaju sa tych co sa pytat maju a to lekarov,ale radsej prijmu nazor od kamosky,cudzich ludi,lebo je to jednoduchsie..

SHAKTI

hmmmm zlato moje,ja som kludna,ja ti iba radim-a tomuto co pises neverim,lebo je to napisane v kazdom pribalovom letaku-blbca zo mna neurobis,tiez uz roky uzivam HAK.
A imho je to tak trosku logicke..HAK je ten isty liek,iba ma iny nazov a ine zlozenie hormonov..dodrziavas postup uzivania,normalne si chranena..
hmmm to skor ty sa ukludni moja..a nauc sa prijimat aj ine nazory..pa

hmmmmm

dada- yeanin?? to faakt?? fuuha to si asi prva osobka,ktoru poznam co jej to aspon ako tak vyhovovalo:) moje zaname co to brali male take bolesti ze museli hned prejst na inu, vraj mali samre rkrce vracali bolesti hlavy a vsemozne heh:)
Fuu vies co,chdunut podla mna na prsiach najviac schudnes len po tu hranicu co si uz mala tak sa neboj::) a ozaj a aku dietku drzis?:)

gomez

:)) dievčence, dievčence, ak tam naozaj nieje nič napísané, tak o to lepšiu radu vám shakti dala. Hádam sa nechcete spoliehať na niejaké fórum, tak šupito k ujovi dr.:)) poradíme - poslúžime:)

dada

Ja práve držím diétu, lebo potrebujem zhodiť nejakých 10 kíl, a práve toho sa bojím, že keď schudnem, tak stratím aj prsia. Budem musieť naspäť vložiť tie vankúšiky. chichichi
Ináč beriem tú yadin už dva mesiace, síce som neschudla ale ani nepribrala. Tak sa teším. Lebo predtým som mala yeanine (asi 4 roky) a stále mi to kolísalo, a hlavne mi zadržiavala vodu v tele. A teraz vidím úplne rozdiel. Nebývam taká "napuchnutá" večer.