Praca v Spanielsku

kacu.katka

Doporučuji kurzy španělštiny přímo ve Španělsku a to v Alicante v jazykové škole Juan Sebastian Elcano.

malickasom

je vrcholne nezodpovedne trepat sa do cudzej krajiny za pracou ked neviete aspon zaklady jazyka. ak tak uz cez nejaku ozaj znamu a serioznu agenturu. agentury odzubavaju ludi, poslu ich do krajiny a ti ani ne su schopny vratit sa domov. ja mam skusenosti s letnymi brigadami v zahranici. pokial nevies jazyk zarobis velke H. ak ti ale postaci kariera upratovacky za minimalnu mzdu tak v pohode.

:))

ale na tych strankach nic poriadne o spanielsku nie je..ja by som asi nechcela robit ako casnicka, ale skor nieco v obchode, alebo nieco ako oberanie nejakych plodov a tak..

morena

ahojte,ja som bola pred rokmi v Barcelone,bolo super ale vela som si tam neuzila kedze sme boli robit tlmocnicky na jeden koncert.no su agentury co davaju pracu do Es. napr.zumark,alebo pro-staff.tak skuste.vela stastia.

janka:-)

ahojte. toto leto by som chcela ist aj s kamoskou do spanielska na nejaku brigadu, len nevieme ako sa tam zahlasit.je potrebny jazyk? nic nechceme robit take narocne, kde je potrebna spanielcina.viete nam poradit?dakujem

andrejka23

ja som tam isla prvy krat s jednou rodinkou a islo nas viac dievcat,pracu sme si nasoli tam a potom som na dalsi krat isla cez kamosku a potom som tam chodila stale az do teraz.