rozišiel sa so mnou

wowo

Pises ze ti zavolal.Uvazuj pre co.Bud mu je luto rozchodu a chce sa vratit.alebo skuma mierne sadisticky, ako ti je...lebo musi mu byt jasne ze ti je smutnoa places. To druhe pokladam za mierny sadizmus psychycky ze ti este vola.Nikdy ziadnemu byvalemu nevolam, lebo uz s nim nechem hovorit. Jedine, ak sa s nim hram, a nemyslim to vazne, alebo som u novej lasky pohorela.Urcite v nom nehladaj utechu. Ved ste sa rozisli.On sa moze takto utvrdzovat, v tom ako bol pre teba dolezity a hrat mu to do sebavedomia.Neverim ze je tak nezistne laskavy,,,ved ta nechal..

:(:(:(:(

ahoj uplakana.moja nevadi ze si mu zdvyhla kazdy sa uci na vlastnych chybach nabuduce uz budes vediet ze nemas mu zdvyhnut nie nemozes si pripustat ke srdcu ze si v koncoch ved si predsa zena ktora je silna a vie bojovat nenechaj sa len tak nim...bojuj a ukaz mu ze je ti fajn i ked to tak neni nech si mysli ze si uz v poriadku doma si kludne poplac ak treba ale pred nim sa skus tvarit akoby uz ti bolo lepsie neboj i ked teraz je to tazke ale casom resp.kazdym dnom ti bude lepsie len sa musis postavit na nohy a kracat v pred ja co sme sa rozisli pred nedavnom vo vnutry este ma to boli a zistujem ze ho mam eyste stale rada napriek vsetkym veciam co mi spravil ale navonok to neukazujem snazim sa byt silna a zabera to urcite tak moja len hlavu hore a kracaj dopredu...drzim palce neboj stale to uz bude len lepsie ale musis to chciet..

uplakana

dakujem ti za tvoj príspevok,práve včera mi zavolal len tak ako sa mám,velmi lutujem že som mu to zodvihla,lebo on chcel iba vedieť ako mi je,samozrejme že ja som sa rozplakala a to bola chyba.Stále mi je ťažko a nedokážem s ním normálne komunikovať, strašne ho lúbim a som tuším v koncoch.

sklamana

ahoj,uplakana nesmut, ja tiez prezivam takeho obdobie, sice odisla som ja, ale boli ma to velmi moc, ja som nedokazala znasat to, ze ma neustale psychicky nicil a este aj sexualne...nakoniec som prisla na to, ze je fetisista, upol sa na jeden kamen ( normalny kamen, ktory kupis v obchode s amuletmi) a vymenil ma zan..nie ze by hladal oporu vo vne, ale utiekal sa k nemu....aj ho dokonca pred rokom vyhodil kvoli mne, ale teraz som mu ho nasla v nohaviciach...takze sklamanie a riadne...a prvy ma vymenil za naftu :))), takze vidis, nie si sama...aj ine to prezivaju podobne ako ty..musis ist dopredo s hlavou hore...nik si nezasluzi ani jednu tvoju slzu....

daggmar

nevadi,ze si mu zavolala.povedz,ze vsetko zle je na nieco dobre!aj ked dnes este nechapes na co,casom pochopis.iba si sa uistila,ze je kreten a za nic ti nestoji!cas vsetko vyriesi,uvidis.

uplakana

Bože ste všetci zlatí,ale je to velmi ťažké nemyslieť naňho,ked ho mám stále pred očami.Musím sa priznať,nevydržala som,zavolala som a strapnila som sa,takže teraz trpím ešte viac a ešte sa cítim aj urazená jak pes.

:(:(:(:(

ahoj moja i mna nechal tiez mali sme sa velmi radi priam sme sa az milovali neskutocne nasa laska bola silna kazdym dnom vsetci naokolo nam vravel akisme pekny par a ze nam to vydrzi dlho lebo sa velmi lubime ze to vidno a tesili sme sa aj na spolocny zivot uz sme si aj planovali a aj na vianoce teraz nechal ma tiez tak v podstate z jedneho dna na den uz je tomu 2 tyzdne a ja etse stale smutim placem si uz som sa neskutocne vyplakala a nepomohlo takze neplac bud silna viem ake to je preto ti pisem lebo to iste som zazila pred nedavnom ja v podstate este stale ma srdiecko boli ale musis s tym bojovat vedz ze pride dalsi a lepsi a bude to fajn fak uvidis uzivaj si zivot a len nemysli na neho ci na veci ktore ste mali spolu prezit ked ste si planovali lebo to ta bude stale ranovat a sa len utrapis poznam to na vlastnej kozi takze mi ver uvidis cas vsetko vylieci on ma velku moc.papa

dubka

Jediný sposob ako zistíš, či ta má ešte stále rád, je žiarlivosť. Jednoducho ťa musí vidieť s iným chlapom, ked mu budeš vyvolávať a vypisovať, dosiahneš len opak, že si na neho odkázaná, chod do obchodu, kup si niečo na seba a ukáž sa pred ním s novým chlapom, hoc aj s kamarátom, ktorého nepozná...vyvolá to u neho žiarlivosť a bude rozmyšlať, o čo prišiel.

zuzu123

So mnou sa chalan rozisiel po roku... neskutocne to bolelo stale som s nim chcela byt a tak som mu vyvolavala ze nech sa ku mne vrati ale on nechcel...o par din mal uz ine dievca a nakoniec po dvoch tyznoch sa ku mne vratil a uz vyse mesiaca sme zase spolu

nori

zober si taku vec zeby sa s tebou priatel rozisiel lebo ste od seba viac ako 800km a mate vztah na dialku ktory on uz nezvlada..to je na odstrel,obidvaja sa milujete a nedokazete s tym nic urobit..hlavne ked nieste milionar... :(

Najčítanejšie články