Menzes 3x za mesiac???!!!

Príspevok v téme: Menzes 3x za mesiac???!!!
gemini

Ahojte všetci! Minulý mesiac mi prišiel menzes normálne, ako aj ma. Divné bolo len to, že trval iba nezvyčajné 3-4 dni, ale dosť silno. Potom o týždeň mi prišiel zase, opäť 3 dni, ale hlavne to bol hnedý výtok občas s krvou, ale zase silno. O týždeň potom zase to isté, a teraz zase štvrtý krát mám ten hnedý výtok občas s krvou. Čo to môže byť??? Stalo sa to už aj vám??? Ďakujem!!!

ifka

to blbe krvacanie a bolesti pri pohlavnom styku budu zrejme suvisiet s chlamydiami.doktorka ti mohla vziat krv a mimo krvacania urobit aj ster na chlamydie.

gemini

Ahojte! Odvtedy som bola už u lekára, hneď po tom, ako som sem písala. Dala mi spraviť tehotenský test, či nemám náhodou mimomaternicové tehotenstvo. Test bol negatívny. Pozrela ma ultrazvukom, vraj mám malé cističky a nejakú volnu tekutinu. Cističky ešte netreba liečiť, ale môžu sa zväčšiť. Odporučila mi brať zase hormonálnu antikoncepciu, lebo vraj keď som ju brala, cisty som nemala. Povedala mi, že o pár dní mi má prísť menzes, dovtedy so mnou nič neurobí, a keď sa tak nestane, potom mi niečo nasadí na mesiac, ale neviem čo to je. Potom mi menzes normálne prišiel a k lekárovi som už potom nešla. Odvtedy prešiel mesiac a celé sa to začína od začiatku. Lezie mi to na nervy. Pri pohlavnom styku mám vždy bolesti, hoci to som aj vždy mala, možno to spolu súvisí. MNemáte náhodou niekto podobné skúsenosti? Píšte prosím!

agina

Gemini a ten zapal mocoveho mechura si prechodila??? Alebo ako tomu mam rozumiet? Na tvojom mieste by som necakala a medzi krvacaniami by som utekala ku gynekologicke.

gemini

No mám 22 rokov, takže menzes mám už roky, ale toto iba poprvý krát. Pred mesiacom som bola prechladnutá. Asi som mala zapálený močový mechúr, lebo ma hrozne pichalo pri močení. Najprv som si myslela že kvôli prechladnutiu je aj toto, ale už by to malo prestať. A A zapálenie močového mechura som už mala, no takéto následky to nikdy nemalo. HAK už ani ja neberiem. Asi rok.

jessy

aj ja mam taky problem,ze mam 1x za 2 mesiace menzes. brala som 2 roky HAK a aj tak sa mi to neupravilo ako nahle som vysadila Hak zas mi to meska. ale HAK je pekne svinstvo a uz by som si ho nedala.

agina

Ak to mas prvykrat, tak je to normalne.Ak vsak mas menzes uz roky, normalne to nie je...moze ist aj o nejaku cystu,alebo myom, nechcem ta strasit.

betka6

absolutne to nie je normalne.mne by sa nechcelo chodit stale s vlozkami.navstiv gynekologa,iba on ti povie,co ti je,takto cez net to budu iba dohady.