nechuť na sex

Príspevok v téme: nechuť na sex
soja28

viete mi poradiť niekto? mylsím že by som sa nemusel amilovať ani 3 mesiace, vždy to robíme a len z povinnosti apoň 1 -2 krát do mesiaica, ale čoraz viac sa tomu bránim a radšej utečiem spať s malím. ale večer som aj tak strašne unavená a tak neviem či mám ísť seexuologočke alebo ja neviem

vecernica

moje kamaratky mi vsetky hovorili podobne veci,a kedze to neriesili, ich manzel zacal byt neverny, a ja bohuzil ako slobodna natrafujem na takych muzov co mi tvrdia ze manzelka sa neche milovat a pre to hladaju milenku.Je to smutne ze su tak jednoduchy, ale problemy su vzdy hlbsie pri nechute na sex, lebo aj v totalnej unave ked je porozumenie ide hoci aj kratky sex, ale ked nie je porozumenie ,tak je nechut.mam taku skusenost.

soja

ale to netrvá len mesiac.
ono je to už aj možno niekolko rokov asi odkecdy som porodila. ale nejako som to asi nechcela vidieť a tak. ale ono je to faj keď už sa začne len to začatie je strašné proste normálen nevládzem som unavená a asi ani nechem vládať jono to je všetko okolo určite spojené aj s tými problémami okolo - my si moc nerozumieme v poslednje dobe.

sona_ke

Prechodne stavy s nechutou na sex su bezne,ale nemali by trvat dlhu dobu a mali by ste sa o tom s partnerom porozpravat,aby si to on nevysvetlil tak, ze nie je uz pre teba pritazlivy a pod.Takze najprv sa porozpravat s manzelom a vysvetlit mu stav a pocity ake prezivas a potom sa pokusit o napravu.Mozno to chce zmenu,nie v manz.posteli ale vo vani pri sviecke a sampuse...verim,ze to prekonas a najdes v milovani opet potesenie. :-)