RNG, prosim poradite mi?

Príspevok v téme: RNG, prosim poradite mi?
usiko

lekar mi vypisal antidepresiva cipralex, zacala som brat ale po tyzdni som vysadila, lebo som si uvedomila, ze beriem aj antikoncepciu, ktora ma vo vedlajsich ucinkoch uvedene depresivne nalady, tak som prestala brat aj HAK a uvidim , co sa zmeni. Mam malo serotoninu, alebo jeho nerovnovahu, co by som mala jest, aby sa mi to upravilo? Pisali ste mi, ze triptophan, a nejake 5-HTP alebo take nieco, lenze to u nas nie je dostupne a nechcem brat nieco u nas neregistrovane. Som vegetarian, takze maso asi nie, pisali ste aj lubovnik bdkovany, ale v akej forme? Z coho si este telo vyrobi serotonin? dakujem.

RNG

Martina, moze to byt,hoci dost nepravdepodobne ale to by sa ukazalo v krvi ako velke mnozstvo kyseliny mocovej a stavelanov.
Dobry liek na to su ceresne a ceresnova stava. A samozrejme vyhybat sa vnutornostiam, stiavu, spenatu a menej masa.
...
Ale skor je to len prasknuta cievka a mas tam mensi vyron.

martina2308

Prosim vas o radu.Mam 17 rokov a mam problem.Z nicoho nic mi napuchne malicek na nohe a postupne zacne modrat.Nijako zvlast to neboli.Moze to byt dna, lebo mame ju v rodine? dakujem

ab

ahoj,
mam mensi problem..neviem ci mi viete poradit...dostala so asi nejaky odporny zapal..citim nenormalne svrbenie...neda sa kvoli tomu ani spat...neviem ci pomoze ale pijem urol.cajik..kedze sa mi nezda ze mam zapal mocaka tak pochybujem .ze to pomoze...krem canesten mi to asi este zhorsil...poradte pls

RNG

Strieborna voda nie je priamo proti hlienom ale je silne antimikrobialna takze vybijehlavne na povrchoch a slizniciach rozne mikroby, ktorych sa telo snazi zbavit vytvaranim hlienov.
Striekat do nosa, hrdla oci pripadne pit(3x2 lyzice na intenzivne pouzitie)
Cibula trochu drazdi ale obsahuje vela Quercitinu, ktory je protizapalovy a to pracuje proti zahlienovaniu.
Cibula aj cesnak su znacne liecive.

riko

RNG. Ďakujem za odpove´d. Dnes som si kúpil v tvojej predajni kooidnú vodu ale neviem ako to treba na hlieny užívať. Oregánový olej nebol.Citrovital som kúpil v lekárni, lebo GSE vtedy nebolo.Zvýšim tie dávky kým si kúpim GSE.Ešte by som chcel vedieť čo je to boroltoléza neviem či je to dobre napísané.Ešte sa chcem opýtať či čerstvá cibuľa nespôsobuje zahlienenie.Ďakujem

RNG

Ak sa hlieny tvoria ako obrana proti mikrobom, tak by sa mali prestat tvorit v tej kvantite po vybiti nakaz.
Ak sa tvoria ako reakcia na alergeny, tak to treba adresovat osobitne.
Mozne alergeny najcastejsie su mlieko, lepka, prach, vylucky roztocov,pel a plesnove spory.
Cistenie pluc a priedusiek po nakaze trva casto dost dlho, , az do 3 tyzdnov. To za predpokladu, ze su mikroby, ktore to sposobili vyhubene.
Ak mas to nestastie, ze si dostal do tela boreliozu alebo chlamidie, tak to tak rychlo nepojde.
Citrovital ma ovela nizsi obsah citricidalu, ako GSE, ktory tu casto spominam. Mozno, ze by si mal zvysit koncentraciu alebo pit denne dve davky
Neviem presne o co menej citricidalu citrovital ma, vyrobca to pre istotu neuvadza, tak ako aj jeho odporucene davky (pocet kvapiek) su nedostatocne na klinicku ucinnost voci niektorym bakteriam(streptokoky potrebuju az 60 ppm napr)

riko

RNG.Prosím Vás o radu. Vraciam sa k téme HLIENY ktorá bola pred niekoľkými dňami.Podľa Vašej rady jem 3*2 tabletky Oregánový olej, 30 kvapiek CITROVITAL do pol litra vody, selén,Zinok.Dnes som si kúpil vo vašej predajni koloidnú striebornú vodu, a preplachujem si nosohltan s2dc vody+5kvapiek citrovitalu .Hlieny sa mi dobre uvoľňuju denne dve hodiny venujem ich ostraňovaniu.Žiaľ sa mi zdá že sa tvoria stále nové hlieny.Moja otázka je, ako dlho trvá liečba kým sa prestanú hlieny tvoriť.Veľmi by som sa chcel vyliečiť.Ďakujem za trpezlivosť a radu.

RNG

To som si musel pozriet v literature.
Thymunex je extrakt z tymusu(detska zlaza, cesky brzlik), z tymusu tulenov v tomto vyrobku.
Je vo forme nizkomolekularnej spray aplikacie.
Tymus je zodpovedny za dospievanie(dovyvijanie)bielych krviniek typu T.
Teda tento prostriedok zvysuje imunitu stimulaciou nasho tymusu, tj tvorby T lymfocitov.
Surove extrakty z tymusu roznych zvierat su pouzivane na stimulaciu imunity tela uz davno, ciastocne uspesne, hlavne ked kombinovane s inymi latkami posilnujucimi imunitu.