Stale unavena\\\'

joni_

skus porozmyslat nad svojim dennym rezimom, ci nemas vela stresu, malo pohybu na vzduchu, ci mas dostatok vitaminov a mineralov atd... ak to nepomoze, potom asi lekara - skontrolovat imunitu, stitnu zlazu, alergie...
mas aj ine priznaky okrem unavy? zvysena teplota, bolesti svalov, klbov a tak?

andrejka julinyova

Cíťim sa stále unavená,a nemám byt veĺmi z coho.Vedeli by ste mi prosím poradiť ako mám ďaléj pokračovať,či navšťíviť lekára.....Vďaka

unavena

dakujem vsetkym, co mi odpisali...no, doteraz som hadzala vinu na zlu polohu postele, ale ked sa tak zamyslim, tak to bude tou stravou...chodim do prace na dve smeny, nemam vela casu jest poriadne, preto jem same hluposti, malo vareneho..
este raz dakujem

sofia5

Tá tvoja únava môže mať viac dôvodov.
1/ strava- zloženie stravy veľmi vplýva na to, ako si telo oddýchne. Zistila som to, keď som jeden čas držala delenú stravu. Mala som oveľa viac energie. Ráno som sa budila oddýchnutá a hlavne neboleli ma kosti.Keď som sa stravovala normálne ráno som vstávala dolámaná.
2/ nedostatok stopových prvkov a vitamínov - ľahko sa to dá nahradiť rôznymi potravinovými doplnkami
3/ skrytý zápal v tele - treba ho nájsť a odstrániť
Mám to všetko za sebou. Tak hľadaj a skúšaj

Filaga

mozno by ti stacilo aj menej spanku, skus zit aktivnejsie, skor vstavat, jest lahke veci a sportovat. Moj certik ma problem ked vela spi. Ako teraz cez sviatky. Vela spinkal a citil sa ovela unavenejsie ako cez pracovne dni ked spinka necelych 6h.