Kedy je ten spravny cas na...? poradte mi

majo23

fakt na sex je este skoro.aj ked dnes uz mlades dospieva skor.aj na peting je este skoro.ta nic len pusa za pusu a tulit sa k sebe.:-))

finch

a teraz vazne, co moze chalan v 15 vediet, a hlavne aku zodpovednost moze mat, takze ja by som radil este tak min. 10 rokov pockat.

finch

tak tak , nemyslite obidvaja vobec, len sa nechajte unasat pudmi ,a potom sa necuduj ked o 9 mesiacov skoncis na porodnici.

elwinka

ja osobne si myslim ze okolo prveho razu sa robia strasne velke reci... samozrejme ze to je dolezity okamih, a mala by si ho prezit s tym koho mas rada ale zase nejako extremne sa tym zaoberat... ja som ked som mala 15 mala jedneho chlapca s ktorym sme kadeco skusali a ja som mala zo seba strasne zly pocit ze s takymito vecami tak skoro zacinam... a dnes sa na to pozeram uplne inak.... pred par dnami som mala to svoje prvykrat s niekym koho mam skutocne rada, nevravim ze ho lubim, a bolo to pekne... samozrejme ze nie uzasne, predsalen to bolo dost zvlastne, az potom neskor na daky tretikrat to uz stalo za to konecne.... len proste chcem povedat ze ak mas na nieco chut tak si to dopraj, mysli spontanne, alebo najlepsie... nemysli vobec... proste vychutnavaj okamih... ja som taky pozitkar:)) tak bud aj ty

dedede

Ak to chces,najprv si dobre premysli ci je to ten pravy.Pretoze pred tym si mozes povedat ze ved to nic nie je,zbavi ma poctivosti a tak...ja som si to tiez povedala,no a ako sa to stalo zostala som v takom soku zee som sa z toho spamätavala asi dva dni..a niekedy som tak rozmyslala ci bol ten pravy.No ale teraz sa tym nezatazujem bolo to davno.Tak ale mala by si pockat aspon do tej 15-ky..take obchytkavacky a podobne veci kluuuudne :D ale ak budes chcet sex najprv si to poriadne premysli ze s kym,kde,kedy,ako....vazne!

kornelka

ste ešte veľmi mladučkí,nikam sa neponáhľajte,prosím ťa,všetko krásne vás ešte len čaká,uvidíš,keď budeš staršia,dáš mi za pravdu.