Hrčka - čo s ňou?

Príspevok v téme: Hrčka - čo s ňou?
fairyy

Pred troma rokmi mi našli \"uzlík\" na pravom prsníku smerom k podpazušiu.Vraj som ho tam musela mať už ako mi prsia začali rásť - odjakživa.Urobili mi punkciu a výsledok bol negatívny - vraj je to čosi tukové, či vzduchové -proste nezhubné. Odmerali to, založili do karty, vraj sa to bude sledovať. Teraz mi urobili sono, veľkosť hrčky ostáva rovnaká 0,7 X 0,5 cm. Lekár vraví, že ak mi to tam \"psychicky\" prekáža, malým rezom hrčku môže vybrať ak chcem. Niekto mi radí,že to, čo tam nemá byť nech ide von, iní tvrdia, aby som si v žiadnom prípade prsník nedala rýpať. Čo mám teda urobiť?

RNG

Proste su tam nejake nepotrebne veci=smeti, odborne nazvane po latinsky a grecky, ktore sa daju odstranit enzymami, takze alebo vlastne enzymi, ktore si vytvoris extra dodavkou jodu, alebo ber na prazdny zaludok nejake dobre enzymi, nech ti to vycistia.Vsetky tie utvary su zlozene hlavne z bielkovin, takze dobry silny bielkovinny enzym ich odbura.Ale najlepsie je zmes, ktora sa postara o vsetky rozne materialy.

fairyy

V karte som čítala , že je to výsledkom punkcie je benígna lézia, serózna cysta ani fibroadenóm sa nedajú vylúčiť.metaplázia. Nátery obsahujú ojedinelé drobné trsy žľazových epitelií, hol jadrá a krvné elementy - tak a teraz si mám typnúť, čo je to?

fairyy

ďakujem, niečo z toho určite vyskúšam. Kupovala som u teba oregánový olej a probiotiká a bolo to fajn, pomohlo mi to naštartovať trávenie a pribrať.:))

RNG

Jod=jodova tinktura a morske rastiny obsahujuce jod(kelp, spirulina kombu).
Lecitin a rozne enzymi (bromelain, Multi-Enzyme formula, silnejsia nez stary osveceny Wobenzyme). To vsetko mozes najst aj v mojich obchodoch aj inde.
Ak chces konkretne produkty, musis mi dat svoj e-mail, lebo reklamy patria na bok fora(Google), nie do fora.

jana123

no my chvalabohu v rodine toto ochorenie nemame. Tiez sa toho bojim, snazim sa to nepripustat. Mne raz lekarka predpisala homeopatikum Mastodynom,ale nepomahalo mi. Vyskusaj teda pripravky od RNG. Mozno aj ja skusim.

fairyy

Viem, že to majú viaceré ženy, ale mám nepríjemný pocit, lebo tri babkine sestry zomreli na rakovinu prsníka.Bolo to vždy rovnaké - najprv akože nič vážne a o chvíľu koniec,mali od 50 do 60rokov.Brr.Tiež ma to bolieva, preto stále cítim prítomnosť toho.
RNG:ako sa volá prípravok, ktorý si mám kúpiť?Máš ho vo svojom obchode v Blave?VĎaka za záujem.

jana123

Aj ja mam taku hrcku. Tiez mi povedali,ze si to mozem dat vybrat pre pokoj duse, ale tiez mi povedali, ze sa mi moze znovu vytvorit. Takze zatial som si ju vybrat nedala, bojim sa. No obcas ma pochyti strach, ze to tam mam. Mna aj bolieva vzdy pred menstruaciou. Takze sa neboj. Ked budes chodit na pravidelne kontroly,nic sa ti nestane. Maju to viacere zeny.

RNG

Jod a enzymi, pozri predosle temu na hrcky, cysty, myomy a pod.
Ked je to tukova hrcka, aj lecitin by mohol pomozt(2 x tyzdenne plna lyzica sucheho cisteho granulatu) , da sa rozvatit aj v zeleninovej polievke napr, bez zmeny chuti-vobec to tam neposnat. Emulzifikuje tuky v celom tele, v prvom rade cisti zily(50% ludi zomiera na znecistene zily(porazky, infarkty, zlyhanie nedokrvenych organov), prispieva k odstranovaniu tukov(napr zmes Ultra KLB6 alebo LKVB6 ho nieco obsahuje ,ale nie dost podla mojho nazoru)