Make-up .. existuje taky..??!

Príspevok v téme: Make-up .. existuje taky..??!
luly

Ahoj,neivete mi niekto poradi make-up ktory vydrzi cely den a nie len 2-3 hodinky aj s dobrou krycou schopnostou? nemam vyrazky len sem tam mensie skvrnky po vyrazkach ktore som mala v mladsiom veku, chcela by som to prekryt ale doteraz som vyhodila za make-upy plno penazi a ziaden dobry vysledok tak poradte .. a este by som sa chcela spytat z tuhych make-upov ktory je najlepsi?

Angelika3

Zaujímavý tip ten Avene.
Pre mňa bol zatiaľ najspoľahlivejší v tomto ohľade Dermacol- 24 hod. controll. s takým červeným vrchnáčikom, je na ňom aj napísané, že je dlhotrvajúci.
Ale je pravda, že v lete je to na zlosť, keď sa spotíš na tvári a môžeš si dookola make up upravovať.

Sindyvisage

Áno existuje. Napríklad Avene, ktorý sa dá kúpiť v lekárni. Drží skutočne celý deň. Robím 12tky a keď idem po práci na drink, make-up drží ďalej.

expert

na tie flaky ti pomoze BIO-OIL. a naj trvacnejsi make-up je max factor. dobre kryje a vydrzi aj 12 h. najlepsie pouzit zelenu kryciu tycinku na tie flaky a az po tom kryci krem.

nabka

hojte!!! mam velmi citlivu plet, a asi od 13 som pouzivala len aknecolor..namiesavala som si odtien aky som chcela..dostat tmavy aj svetly..stoji cca do 5 EUR teraz mam 19 pomaly 20 a chcela som si konecne kupit nejaku tu novinku, co nevyzera ako za socializmu:-) kupila som si LIRENE avsak po 3 tyzdnoch pouzivania sa mi postupne zhorsila plet a posledny tyzden nastupilo scervenanie pleti, pocit svrbenia, palenia pokozky, vysyp, hruba pokozka ... nikdy by som si nemyslela ze po pouzivani zleho make upu mozem mat az taku velku alergicku reakciu..tvar som mala totalne spalenu..ako pisem mam obklady na tvari, vyrazky nastastie pomaly miznu, beriem tabletky proti alergii a taktiez upokujucu mast..

vela stastia s vyberom a neseknite sa ako ja:-)

inge

luly: La roche posay, vydrzi celej den a staci ho malicko a perfektne kryje, neupchava pory a je prirodzeny, dopracovala som sa k nemu po dlhom skusani stoji za to aj za tu cenu

akinom007

ja pouzivam rimmel recover. ja som s nim spokojna.
inak kamaratka zacala pouzivat denno denne make up od 13 rokov , sa bez neho citila jak hola , teraz mam 22 a ma hroznu plet.
pritom v case puberty a ked ho pouzivala mala uplne hladulinku tvar bez jedinej vyrazky...

ssia

ja som začala make-up používať asi v 10 alebo tak nejak. teraz mám 16 a mám už lepšiu pleť tak si ho občas nedám.

fatina

laurika to nemyslis vazne v 12??? ako kazdy mame iny nazor to je jasne,ale aku budes mat plet v30??? na to si nemyslela ??nemyslim to v zlom to v ziadnom pripade ale poznam babu co zacala s make upom tak skoro ako ty teraz ma 30 a vyzera na ovela viac no kazdy sme iny,,,