co to moze byt

kikina

Ahojte aj ja pocitujem to iste, prave som dosla z prace a dostala som chut na nieco dala som si chips stvrt balicka, aby som nepribrala hahahaha, nato jogurt s vlockami a hned potom dietny chlebik, boze to su chute co a vypila som 2 kavy...Rano mi nebyva hned zle(bolest a tocenie hlavy, cudny pocit v brucku/ skoro na zvracanie, , pride to tak okolo 10.00 ja vstavam o 7.00...Ludkovia mam pokazeny zaludok alebo zapal ako spominala ethel?

gumajz

ja som pila kávu 2x za deň, a teraz nepijem vôbec, vždy ma totiž rozbolel žalúdok, jednoducho ju neznášam, či som ju pila na lačno,alebo po jedle, vyskúšaj vysadiť a uvidíš.

ethel

nemusí to byť hneď tehotenstvo,skôr gastritída(zápal žalúdka).Vynechaj na čas kávu,alebo si rob len takú slabú a rozrieď ju mliekom.Vynechaj mastné jedlá a korenisté..papaj viac zeleninky..

neviemcojeto

Problem je, ze som v zahranici a ked je ako hovoris, tak budem musiet ist domov ku lekarovi, no uvidim ci dostanem kramy a zajdem do lekarne a inac ked vstavam z postele alebo zo stolicky tak mam tlak na brusku a toci sa mi v hlave...