nechcem, aby moj syn ohluchol

Príspevok v téme: nechcem, aby moj syn ohluchol
masa

ahojte, moj partner ma zvlastne zmyslanie, povazuje chorobu za slabost. napr. starsi syn mal cez Vianoce chripku ale taku riadnu, bol z nej vycerpany, ale mojho partnera zaujimalo hlavne to, kedy moze zacat znovu syn trenovat/hra hokej/. mladsi syn zasa plave a uz minuly tyzden zacal soplit, tak som mojmu druhovi povedala, ze nech s malym na trening nejde, lebo ked ma niekto nadchu a ide do bazena, iba si uskodi. Povedal nie, treningy sa vynechavat nebudu. po vcerajsom treningu sa syn dnes skoro rano zobudil a nariekal, ze ho ucho boli. Od malicka ma problemy s usami/caste zapaly stredneho ucha/teraz ma 10rokov/ tak preto som tak bola proti tomu, aby s nadchou trenoval...Tak som so synom rano isla k lekarovi. Syn dostal na usnom take ruzove zarobene kvapky do ucha, a aby sme o tyzden na kontrolu. este som mu kupila kvapky s morskou vodou, ze vraj pomozu.Lekarka povedala, ze syn ma ostat doma, kym bude brat tie kvapky, lebo sa maju davat 5krat za den, tak aby radsej do skoly nesiel. Tak som sa mu dnes cele popoludnie venovala, teply obklad na usko , kvapky, vitaminy, len aby znovu nedostal zapal stredneho ucha ,,no a teraz vecer moj druh vyhlasil:Nic mu neni!" spytala som sa este raz,prosim? A on znovu:"stojim si za tym, ze mu nic neni."
Mna to uplne rozladilo, este sme mu aj so synom rozpravali, ako prisne doktorka prikazala, ze ked ma nadchu, do vody ist nesmie! A on si mysli, ze ja som si to vsetko vymyslela, aby syn nemusel ist na trening.Niekedy uz nevladzem sa s nim hadat, vzdy je to kvoli takymto veciam,pritom caste zapaly stredneho ucha mozu viest k oslabeniu sluchu az k hluchote...Zivot je kratky a na com by nam malo najviac zalezat,ked nie na zdravi vlastnych deti...

lujza

masa a prečo s ním teda žiješ? Je ti otcom detí? Mne sa to vidí ako týranie teba aj malých. Deti ho ľúbia?

RNG

Na viralne nakazy pomoze len zvysit imunitu
Samozrejme v case epidemii si clovek musi dat extra pozor a ked je dieta casto chore, znamena ze ma znizenu viralnu imunitu alebo ma permanentnu nakazu niekde v nosnych dutinach(streptokoky, stafylokoky aspergily.......)
...

(O tych horsich ako boreliozy, chlamidie a pod. ani radsej nehovorim zatial, ale podla toho, ako citam tu vo fore je toho epidemia.)
...

Preplachovanie nosnych dutin(roztok GSE, kolidna strieborna voda) znacne pomozu.
Inac antiviralne znova:
selen, zinok, probiotika, L-lysin, aloe vera, vitamin C(megadavky),baza, astragalus, echinacea,GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, a velmi silne:betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata)

masa

pritom sa potajme modlim, nech sa preboha tym mojim deto nestane nieco zle, len kvoli tomu, aby mu "niekto tam hore" otvoril oci.Mohla by som tu pisat cely roman o tom co som si uz s nim zazila, pritom je to vysokoskolsky vzdelany muz...ale nechcem cez net podrobne prat nase spinave pradlo, len som chcela v tazkej chvili trochu podpory od vas na fore.dakujem

barbinka

zápal stredného ucha som mala trikrát a raz mi bubienok prepichovali, čo som tam mala vodu. vôbec to nie je sranda, naozaj to môže viesť k hluchote. malý by nemal po vonku chodiť, aby ho neofúklo a nie to ešte plávať. tvoj partner je sebec.

hmmmmmmmmm

hmmm tvoj manzel podcenuje choroby,a snad necaka na nejaku vaznu aby ho to presvedcilo,ze choroby existuju.ak bolo dieta vysetrene ORL lekarom , ten vidi ci su chorobne zmeny na uchu alebo nie,tak na tom nie je co spochybnovat.manzel ma nejaky problem,a mal by sa nad tym zamysliet.maly by urcite nemal chodit na treningy a ani do skoly.apropo ak by dostal zapal mozg.blan moze by infekcii stredneho ucha, ked infekcia sa dostane az k mozg.blanam a zostali by mu nasledky alebo by ohluchol, tak az vtedy by si uvedomil ze bol chory??a este nieco, su dostat specialne zatky do usi na plavanie.