ČAPY NA MANDLIACH

Príspevok v téme: ČAPY NA MANDLIACH
korenka

Stále sa mi tvoria obrovské čapy na mandliach, nebolí ma hrdlo, mám ho ale citlivé, lebo si ich stále vyberám a niekedy mi tečia z toho krv. ako sa ich zbavím? ako je možné, že si každý deň vyberiem čapy veľkosti 2 veľkých fazulí a na druhý deň sú tam znova a také isté veľké? ako sa môžu tak rýchlo tvoriť, pomôžte mi prosím veľmi ma to obťažuje, vďaka za rady.

chod k lekarovi

korenka najskor to bude nejaky mikrob.ja som mala aj zlateho stafylokoka a aj tu predtym spominanu potvoru:-(.

korenka

Kým ma hrdlo nebolí, mandle si vybrať určite nedám, ale vyskúšam ten oregánový olej a GSE a budem sa modliť, nech mi to zaberie. Je to hrozné, stále cítim chuť toho v ústach, vkuse si to vyberám, ale nie je to ľahké. Akoby to bolo dakde vo vnútri obrovské ložiská a keď vyberiem hrudku ako keby sa to poposúvalo a tlačilo sa von, lebo poobede už mi vychádza ďalšia veľká hruda odtiaľ. Je predsa nemožné, aby sa mi to tak rýchlo tvorilo......Stravujem sa zdravo, samá zelenina, som chudá, a neviem, čím to môže byť.

chod k lekarovi

korenka ja som mala tiez podobny problem.su take zltkaste a zapachaju??ja som nakoniec skoncila na krcnom a ked to uvidela krcna, a videla ze som bola viac krat preliecovanaantibiotikami na to, antibiotikami tak mi hned dala listok na hospit.na mandle.a zistilo sa ze vo vnutri bol mikrob konkretne actynomyces israeli co sa neda len tak lahko zistit vyterom tak dobre ze je to von.

dolivka

ahoj ivka 1,prosim ,mohla by si poradit aj mne ohladom mandli??ak ano,napis sem prosim,a do konca tyzdna sa ozvem ,zatial dakujem