mozu v lekarni odmietnut predat liek?

959

Postinor je iba NUDZOVA ANTIKONCEPCIA, ktorá ma zabrániť neželanému tehotenstvu. To znamená, že sa nesmie používať, popripade zamieňať s bežnou antikoncepciou, nakoľko má v sebe veľa má veľa nežiad. učinkov, rozhádže ti hormony. Po jej užití by ti mala prísť menštruacia do 7 dní. Su tam 2ks. tablietza cenu 500-600Sk,-. Jednu užiješ hneď a druhú po 12-tich hodinách.

lejdy

mam otazku.Co by sa stalo,keby som uzila postinor a pritom by som enboal tehotna?Ale myslela by som si ,ze som .Co sa moze stat?

959

Preboha, to som v uplnom šoku!!!To nie jer možné, že v dnešnej dobe exzistuje niečo také!Čo vobec robí takáto osoba v lekárni!!A to si len tak v tichosti odišla? Mala si isť o okienko ďalej, alebo si vypýtať jej kolegu. Veď isto tam nebola sama. V tvojom pripade by som na tu osobu podala sťažnosť a to u šefa, alebo majiteľa lekárne.Veď tam nemá čo hľadať!!!My totižto tiež vlastníme lekáreň a keby sa mi niekto sťažoval na zamestnanca ohľadne takejto veci, v momente by mal PADAKA!!!!A tu tabletu si choď kupiť čo najskor. Čim skor-tým plus pre teba hoci sa može užiť najneskor do 72hodín po pohlavnom styku.Veď aj večer maju lekarne pohotovosť a bez problémov Ti ju predaju. Mám skusenosti, že práve v nočných hodinách si ju chodia kupovať narýchlo do lekárne, lebo veľa dvojíc sa preľakne keď im zlihá antikoncepcia, alebo v tej rýchlosti ju vobec nemaju a mnohi nevedia, že ako dlho sa može čakať. Teda max. je do 72Hod. ale ako vravím, čim skor-tým lepšie.A za cenu /až sa nemýlim cca 600,-Sk/

otazka

nestresuj, zajtra v poho staci:-) aj to este stiham do 48 hod. NO keby bolo male, tk neva, bola by som rada, ale su tu dovody vazne pre ktore by som bola rada, aby este nebolo. ved to je ejdno, zajtra to vybavim rano:-) Inak som cakala ine reakcie typu, ze co som si myslela, ze ci mi o v poho preda, ale ste zlati, diky moc.

krisepane

moja, lenže zajtra už môže byť neskoro- prosím ťa maj apoň ty rozum keď už lekárničky nemajú a bež do lekárne dnes- alebo nech ide priateľ, len určite to dnes vybav

otazka

no neviem, to su tie stare kravy, vies ja tiez nepodporujem potraty, ale postinor potrat nie je, a co uz narobim. ZAjtra si behnem kupit do druhej lekarne.

Najčítanejšie články