Strach z antikoncepcie

Príspevok v téme: Strach z antikoncepcie
ewulik

Možno to znie divne, ale mám strach užívať antikoncepciu. Bojím sa, že z nej priberiem a ze bude mať na môj organizmus zlý vplyv a že keď ju vysadím, tak sa mi zhorší pleť.Mám 18 a s priateľom intímne žijem asi rok.používame kondómy,no on by chcel aby som užívala antikoncepciu, hoci povedal, že ma nútiť nebude.Prosím vyjadrite sa a poraďte mi. ďakujem

ewulik

dakujem za nazory :) zpocutia viem, ze plet sa zlepsi, ale ked ju vraj prestanem brat, tak plet "zoskaredie"
to jaja: a prečo by si to už nebrala?

ja :)

ja som od hak ešte vlhšie a preto dosiahnutie orgazmu nie je žiadny problém,, takisto nepriberáma pleť sa mi tiež zlepšila,tak ako napísala "angeles"

jaja

so strachom neber... ked ti to ešte psychiku ovplyvní, zblázniš sa z toho... nájdite si iné metody ochrany.. ale ja by som to nebrala už. ale na každého to inak vplýva!

bubacik

mno tak ja mam 16,..hak som chcela hlavne koli strasnym krcom v bruchu ktore sa nedali vydrzat,takze som kazdy mesiac vymeskavala aj skolu z coho som mala problemy lebo to niekto ako moja triedna profesorka nevedela pochopit..tak som sa teda na to dala,rok mam chlapca,lubime sa,tak preco nie..vedlajsie ucinky sa dali prezit nic strasne,jedine to spinenie trosku..ale to cca tyzden..tak asi tak :)nemozem sa stazovat ..

angeles

ked ju nechces brat tak ju neber...ale ja ti z vlastnej skusenosti mozem povedat ze beriem anti a som v poriadku ani som nepribrala a tvar sa mi este zlepsila...ale na kazdu zenu to posobi inak...