Môže sa stať, že..

jancecka

Moja mamina, keď čakala mňa, sestru aj brata, mala prvé tri mesiace už počas tehotenstva stále menštruáciu, síce slabšiu, ale mala a to už bola tehotná. Potom jej sama od seba prestala a na to zistila že už je v treťom mesiaci :D ako mi to vysvetlíte?

merylusa

Takze pekne od zaciatku, dakujem, ze ste mi niekto vobec odpisal. Mila Melody, nie som ziadne dietatko je mi 25, tato situacia je vazna, nakolko som v zahranici, pred dvoma mesiacmi som zacala brat antikoncepciu, predtym som mala polrocnu pauzu a ano zacala som ju brat v prvy den menstruacie, mavam ju tak 3-4dni, no predtym ako som ju dostala som mala s partnerom styk (rychlovka, slo to von)..no takto to nieje vzdy 100% a som si toho vedoma. Pytam sa hlavne preto, lebo pred tyzdnom ma chytila silna migrena, aspon som si myslela, ze je to to..lezala som ako mrtvola a od vtedy nemam rovnovahu, mam stale zavrate, bolo mi aj zle.. Lekaren pripada do uvahy tak druhy mesiac na test, takze som chcela len vediet, ci niekto o tom nevie, niekto"viac vzdelany",ze? A pokial viem, tehotna zena moze dostat menstruaciu aj 2-3 krat, je to normalne. Dakujem

melody

ja to vidim tak, ze merylusa sa boji, ze otehotnela, tak si chce dat antikoncepciu na vyvolanie potratu. merylusa, mas iste malo rockov, antikoncepcia znamena v preklade proti pocatiu. ak je uz plod pocaty a zena berie antikoncepciu, moze mat vazne vyvojove chyby na pohlavnych organoch.
asi nepoznas tzv, tabletku po - napr. escapelle. ta je urcena na taky pripad, ak \"zabudnes\" na ochranu pred pohlavnym aktom.
momochodom, po slovensky sa pytame - ake dosledky mozu nastat, nie ake priciny.....
radsej studuj, venuj svoj cas niecomu zmysluplnemu, posva je urcena prave na plodenie deti, ale az pre rozmyslajuce zeny, dietatko moje.

suzis

..z praxe mojej gynekologicky viem, ze mala pacientku, ktora zatajila tehotenstvo a dufala, ze ked bude uzivat antikoncepciu, tak potrati...recept jej samozrejme zakazdym vystavila sestricka...az ked prisla na preventivnu prehliadku, lekarka zistila, ze je v 7 mesiaci tehotenstva..lieky plod neposkodili, ma zdrave dieta...a CELLIA ma pravdu...lieky zacinas brat pocas menzesu, takze je tehotenstvo vylucene...a ked ich beries halabala...je to nezodpovedne..

cellia

dievča zlaté, situácia, ktorú opisuješ nemôže nastať, nakoľko antikoncepciu začínaš užívať v 1. deň /najneskoršie v 5. deň/ od začiatku menštruácie. To znamená, že ak máš menzes, nie si tehotná!