Zabahnená pečen

mira

b.johnsova, pečeň ako nová, to je dosť vysoko položená latka. Ak chceš toto dosiahnuť, musíš najskôr prísť na to, čo tú pečeň znečistilo a to odstrániť. Čistenie je krok č. 2. Hovorí sa priveľa napr. o antioxidantoch, ale o látkach, ktoré oxidujú, ani slova.

RNG

Lycium(wolfberry, goji berry)je jedno zo superovoci s velmi vysokym antioxidacnym cislom(ORAC)
Ale dnes je uz niekolko ovoci vyssie, napr mangosteen a supoky zo zelenej kavy, Tiez mnohe esencialne oleje z korenin su extremne vysoke. Pre zaujimavost, tu je jedna zo starsich tabukiek, ktora ukazuje lycium este na vrchu z ovoci
optimalhealth.cia.com.au
Z domacich sampioni su divoke cucoriedky a hlavne cierne ribezle, tiez malo zname drienky

Valika64

Ja mám osobnú skúsenosť s detoxikáciou pečene. Kombinácia aloe vera gelu, včelieho peľu a najsilnejšieho antioxidantu na svete lýcia mi v krátkej dobe upravila pečeňové hodnoty na normu. Ozvi sa mi na mail, poskytnem ti podrobné informácie.

RNG

na cistenie pecene a regeneraciu je protokol dr Berksona
900 mg sylimarin
600 mg alfa lipoicka kyselina
400mcg selen.
Na zvyseny tok zlce, ktorou sa pecen cisti(sylimarin je ucinna latka z ostropestreca) treba brat aj extra vlakniny, aby tu spinavu zlc z criev vyniesli(alebo aktivne uhlie, bentonity, zeolity...)

b.johnsova

brala som 14rokov antibiotika a povedala mi to tiež jedna liečitelka u kt.som bola pred 3mi rokmi.vtedy mi kázala jest každý druhý den pohánku a povedala mi že mam doslova zabahnenú pečen z liekov.

nikea

Silybum marianske alebo inac Ostropestrec mariansky.
su to zrnka, ale dostat to aj v porcovanych sackoch.
Ak si kupis zrnka, tak sa na rncek vody da 1 lyzicka zrniek a vari sa to 7 min, inac ak su rozdrvene, mozes to aj zjest a nemusit robit caj.
Pit 2 krat denne ale len 3 tyzdne potom pauzu.
Ostropesrec posobi ako smirgel na pecen.
Toto mi poradil kedysi davno jeden liecitel.
Dostat to v lekarni a dokonca som to videla kedysi aj tescu. prave tu mam porcovany caj, stoji 34.4o
a je tu napisane:
Posobi priaznivo pri ochrane pecene, zlcnika a po zltackovych stavoch. Ucinne posobi na regeneraciupeceneposkodenu toxic. latkami, liekmo,, a alkoholom.Podporuje vyrobu a tvorbu pecene.
A ako vies , ze mas zanesenu pecen ??

jancecka

Vraj je veľmi dobrý púpavový čaj, ten je na pečeň, ladviny aj na veľa iných veci, ale neviem v akom to je stave, možno čaj nepomôže.