ANTIKONCEPCIA novinette

mira777

ahoj...nooo..ja ked som si precitala prispevky tak som mala presne take iste priznaky ako machulka006...uplne ako ja....a predtym som brala regulon a to bolo tiez to iste...teraz radsej neberiem nic a pouzivam pharmatex

katty081

ahoj nicoleta, ja som novynette brala asi 4 roky a bola som s nou spokojna. Ziadne bolesti prs ani nic podobne. a to bola moja tretia antikoncepcia co som vyskusala, jednoducho mi ostatne nesadli (pricom vsetky boli nizkodavkove). Kazda z nas je individualna a kazdej sadne nieco ine, treba to ale vyskusat.

machulka006

Ahoj Nicoleta. Ja som túto antikoncepciu brala 4 mesiace, ale nebola som s ňou absolútne spokojná. Mala som veľmi bolestivé prsia, klesla mi chuť na sex, a bola som veľmi depresívna, za všetko som stále plakala. Pri menštruácii ma zase boleli kríže, čo ma nikdy pred tým nebolelo. Je to však veľmi individuálne, mám kamošku, ktorá Novynette berie už skoro pol roka, a je veľmi spokojná, nemala žiadne negatívne príznaky, takže ti to odporúčam vyskúšať, aspon na tri mesiace, a uvidíš sama.
Držím palce...