PRECHLADNUTY SKOLKAR

Príspevok v téme: PRECHLADNUTY SKOLKAR
_mama_

3-rocny syn nastupil do skolky a odvtedy je stale chory. Teraz kasle a tecu mu sopliky. Snazim sa to riesit Mucoplantom a Nasivinom. Nepomohlo. Nasivin sa nema dlhodobo uzivat, tak mu ho uz nedavam, len poriadne odsavam, cistim nostek roztokom morskej soli (z lekarne) a k Mucoplantu som pridala Tussin, ktory mame este z minulej choroby. Kedze sa mi zda, ze kasle uz menej, chystam sa Tussin vysadit a pokracovat len s Mucoplantom (Tussin mal 2x). Je to spravne? Nechcem jeho telom zatazovat chemiou, ale neviem, ci vobec ma vyznam davat ten liek len dvakrat alebo vobec (ATB nemaju vyznam, ked sa nedoberu - vraj - ako je to s inymi liekmi?)
A este by ma zaujimalo, ci trebaodsavat sopliky, ked si uz vie pekne fukat nos. Odsaje sa ich viac odsavackou ci ho len zbytocne trapim? Mate dake domace recepty na ten nostek? K lekarke este nechcem ist, pretoze nema pochopenie pre moju nevolu krmit ho liekmi. Davam mu aj cesnacik, aj cibulu s medom. Aj prieduskovy caj a caj priaznovo posobiaci pri nachladnuti s citronom. Ale to vsetko je zrejme len na hrdlo. Samozrejmostou su kvanta citrusov... Co viac este mozem urobit?

evitka001

Skús homeopatiká z lekárne. Ja som ich ešte synovi nedávala ale kamoška ich veľmi chváli, že u nich zabrali. My sme tiež teraz sopľaví. Odsávať už naozaj nemusíš, to je len pre tých čo nevedia smrkať do vreckovky. My papáme preventívne aj marťankov. Keď kašle dávame hedelix.Môžeš vyskúšať proti kašľu aj sirup s cibule. Nakrájaj cibuľu na drobno a posyp ju cukrom. Keď pustí šťavu naber ju na lyžičku a šup do pusy.