Časté cikanie

dr.jajbolí

mjaník, ďakujem, možno to naštudujem lepšie, ale teraz na to nemám... som chorá a je mi na figu.
Ešte raz ďakujem

mjanik

dr.bolesť zubov-to nie je asi také jednoduché ako si to robila(na zuby je to slabé dráždenie),tam musíš okrem bodov pre zuby na lícach použiť aj body na končatinách s ktorými musíš regulovať energiu-musíš použiť metodu chladenia,lebo bolesti zubov sú zapríčinené prehriatím žalúdka,odkiaľ sa teplo dostane do dásien a zubov a spôsobuje ich zápal a bolesť
-močenie-tam teba použiť body na chrbte,bruchu a na nohách,pretože sú slabé,treba použiť metodu posilňovania. Ako vidíš akupunktúra je veľmi účinná liečebná metoda,avšak vyžaduje veľké teoretické a aj praktické vedomosti.Skús ju študovať,možno sa ti zapáči.

dr.jajbolí

sranda, vyťukala som AFUJ!
Mjaník, ja mám akupunktúrny prístroj z ZEPTERu, a použila som ho pri bolesti zubov. Neviem to asi použivať, lebo zuby ma aj tak boleli a teraz, čo sa týka častého močenia, neviem, kam a ako použiť tú akupunktúru, vieš poradiť?
Ja tiež v kuse močím, ale je to asi niečo možno ako mykóza, lebo som dobrala antibiotiká a odvtedy mám problémy.
Tita, aj mne hovoria, že mám chr. ún.sy.To neznamená, že si unavená. Únavu spôsobujú rôzne choroby. Tvoj priateľ by mohol absolvovať vyšetrenie u infektológa, mohol by sa tam pýtať. Mne brali krv do 5-tich skúmaviek na kade-čo, o.i. aj na chr.ún.sy.
Mal by navštíviť iného urológa.
Viem o jednom, ktorý ma práve lieči, práve dnes a bol aj u nás doma, napíš, odkiaľ ste.

januš

tita ak sa vylúčia možné somat.ochorenia-minimálne základ.odber u praktic.lekára je negatív. príčinou môže byť aj stres- neuroticky podmienené časté močenie ?

martin242

Mám kolegu, ktorý mal presne tento problém, bola to výlučne psychická záležitosť, lieky na ukľudnenie zabrali. Skús sa s priateľom pozhovárať, či nepociťuje vnútorný stres.
Mimochodom, pri strese sa to stáva aj mne, keď som v kľude, chodím tak 3 krát denne.