Pseudomonas

Príspevok v téme: Pseudomonas
lumineza

Dobrý deň. Prosím, ak niekto vie, ako si poradiť s týmto hnusným zákerákom,myslím pseudomonas a., poradte. Môjmu 23 mesačnému synovi ho zistili vo výtere z rekta, ale aj v hrdielku. vraj naň nezaberajú žioadne ATB. Ako ho zničiť? Berieme probiotiká a vitamíny, Imunoglukán,Piridoxín,Maltofer,Bio gaiu.

clodym

My sme sa teraz vratili z liecenia z Tatier. Na pseudomon... zabera atb Gentamicin a mali sme inhalacie daneho lieku. Rychlo to zabralo. Ani nie za tyzden, plus cvicenia s odhlienovanim, fukanim do vrtuliek vsetko s rehabilitacnou sestrou a este biolampa.

RNG

Pseudomonas aeruginosa je velmi zakerna bakteria, moj typ GSE nan zabera az v koncentraciach vyse 2000 ppm(to je 10 kvapiek GSE do deci vody, ale to je malo, lebo sa to rozriedi, takze odporucam az 30 kvapiek do deci vody, co je besne horke.
Existuju aj ine silne prirodne, ale treba ich vyskusat, na kulture ci su ucinne(graviola, oreganovy olej, collostrum,lapacho,extrakt z olivovych listov...)
.....
Z antibiotik odporuca sa tak isto urobit kultura z bakterie a skusat ktore z uvedenych Atb zaberu:

Antibiotics that have activity against P. aeruginosa include:

aminoglycosides (gentamicin, amikacin, tobramycin);
quinolones (ciprofloxacin and levofloxacin but not moxifloxacin)
cephalosporins (ceftazidime, cefepime, cefpirome, but not cefuroxime, ceftriaxone, cefotaxime)
ureidopenicillins (piperacillin, ticarcillin: P. aeruginosa is intrinsically resistant to all other penicillins)
carbapenems (meropenem, imipenem, but not ertapenem)
polymyxins (polymyxin B and colistin)[24]
monobactams (aztreonam)

lengyelova

dobrý den, prosím vas ak mate nejaké informácie, môžte mi ich poskytnut, nasej dcerke zistili tiez tuto bakteriu v 10 mesiaci