......Nebojíte sa, že mu nebudete chutiť?.......

Príspevok v téme: ......Nebojíte sa, že mu nebudete chutiť?.......
janka 19

Keď vám priateľ prvý krát robil orál /cumuling/ nebáli ste sa, že mu to nebude "voňnať chutiť"? Ja keď si predstavím čo všetko z baby vyteká krámy a tak mu to nechcem dovoliť a keby aj tak by som bola stresovanám že či je to tam všetko OK aj na priek tomu že som sa umyla... Ako ste na tom boli zo začiatku? Aký ste mali pocit vedeli ste sa uvolniť, a keď ste sa neuvolnili páčil sa vám taký orál ?

juva

Veru,chalanom to chutí.:) Toho môjho musím niekedy až odháňať tak veľmi to chce.:)) Teda zo začiatku,keď mi to ešte pripadalo trápne som ho odháňala.Teraz mi je to už len príjemné.

poliewoocka

A ak mam poradit-ak chlap nieco nechce,neurobi to.Ak mu to chutit nebude,bude robit vsetko pre to,aby to robit nemusel.

cercill

ja by som povedal ze aj ked sa umyjete baby tam dolu, tak aj tak ked pustite stavicku to nejako chutit bude.. mne moja priatelka chuti tak ze staci mi privonat a uz som tvrdy.. napriek tomu jej chvilu trvalo zvyknut si na to ze je to proste normalne ze ju vylizem

ZyxerkA

samozrejme ze keby im to nechutilo, tak to nerobia.. =;)

pokial si umyta, osprchovana, tak sa nemas coho bat.

ja som to nejak neregistrovala, a extra tym nezaoberala, lebo som vedela, ze to chlapi robia radi, a aj ak si napata, po niekolkych minutach ked chlapa uvidis tam dole pricucnuteho ako pijavicu, nemas nijaky dovod mysliet si, ze mu to nechuti =;)