zmena gynekologa v tehotenstve

Ivka 1

Vtipná kaša mám známeho gynekológa v Topolčanoch,je milý a ženy si ho veľmi chvália.Ak chceš,dám Ti naňho kontakt.

vtipna kasa

mily alebo mila qqqqqq...velmi ma mrzi akym sposobom sa vyjadrujes o inych ludoch. nie som si vedoma toho ze by som Ti nejako ublizila ale pravdepodobne si tak zivotom bita-bity, ze si musis ulavovat takymto sposobom. rada by som sa s Tebou stretla, rozdiskutujeme Tvoj evidentne nastrbeny dusevny stav a na zaver si padneme so slzami v ociach do narucia...tak - a teraz mas aspon dovod na mna kydat, lebo to co som napisala bola poriadna hlupost. si mi ukradnuta-ukradnuty a v tomto case nebudem mrhat svojou energiou na tak plytkeho cloveka ako si ty. vela zdaru!

agina

qqqqqq to su extremne pripady.Ano, aj ja patrim medzi take "chuderky", ktore v tehotenstve pracuju. Neviem si predstavit kvasit doma.

qqqqqqq

agina, bohuzial, zena pokial neporodi nie je za vodou, asi si nepocula o potrate v siednom mesiaci alebo o nahlom umrti dietata 4 dni pred narodenim alebo pocas porodu. takze bacha s tym davno za vodou. Mrkni sa na anjeliky.sk, tamsa "milo" prekvapis, kolko zien potratilo v neskorych mesiacoch. Nepis kraviny.

agina

qqqqqq niekto pracuje aj do 8. mesiaca tehotenstva a nema s tym ziaden problem. Preco by mala byt na rizikovom??? Uz je davno za vodou, kriticke su prve tri mesiace a ona je uz v 17tt.Tvoj prispevok bol viac nez nevhodny a nic neriesiaci, akurat tak tvoje komplexy.

agina

Ja si myslim, ze to nebude problem.Ked to aj takto vysvetlis kazdemu gynekologovi. Ja chodim do Ba k MUDr. Magdalene Mayerovej, Racianska 44, sidli vedla Figara.Dochadzam k nej 100km a tiez som tehotna. Za nic na svete by som nemenila.

machulka006

skús prísť v stredu o 20:00 na chat na stránke www.antikoncepcia.com... online tam odpovedaá na otázky MuDr. Peter Ilavský z Trnavy, a ak sa s ním dohodneš, tak ťa vezme...