Kamaratky ma poslali do a ja uz newem co dalej....poomoc!!!!

Príspevok v téme: Kamaratky ma poslali do a ja uz newem co dalej....poomoc!!!!
anananana

Mije kamošky ma nechali tak a wem preco. Citim sa preto vinna a zaroven sa na ne hnevam ze ma nepochopili. Zlom nastal vtedy, ked som sa dostala s anorexie a bola som citliva a psychicky labilna....vsetko ma rozrusilo......a rezala som sa...nie zily ale len tak....nehcela som ale bolo to vtedy silnejsie ako ja.......otvtedy si o mne myslia ze som blazon a spravaju sa ku mne ako ku psychicky narusenej, aj ked som s tym skoncovala a mna to mrzi....clovek sa raz pomyli a vzdy mu to budu vycitat ale to dobre mu pripominat nebudu...teraz sa na mna vykaslaili a lutuju ma a mna to hneva.....a zaroven to chapem....CO ROBIT???????????

[zruseny12]

ved ked clovek trpi a este sa na neho kamaratky vykaslu,tak to akokeby ani nepriali...lebo,tym cloveku ublizia...kasli na nich...NETRAP SA...

joni_

hej, presne, taketo kamaratky nepotrebujes, necit sa vinna lebo nemas preco, ako sama pises kazdy raz stupi vedla aj im sa to raz moze stat a potom mozno pochopia. Myslim ze tym co mas za sebou, ze si zvladla tak tazku vec, vies o zivote viac ako oni a preto to uz mozno neklape. Normalne zabudni na ne, teraz je to asi tazke a bolestive, ale postupom casu najdes ine kamaratky ktore ta podrzia ked pride kriza. To je aspom moja skusenost. Drz sa :)

[zruseny12]

presne tak ako pise-efe....niet ,co k tomu dodat,ale ty sa spravaj normalne a bud normalna a na nich sa vykasli ty a netrap sa koli nim,nestoja za to...ked ti nevedia pomoct a podrzat ta,to nie su kamaratky,lebo oni ta prave este viac takto nicia...a trapia,a to ti tym nepomozu...ZABUDNI NA TAKE KAMARATKY...VELA STASTIA...

fraisee

tak kebyze moja kamoska sa doreze tiez sa k nej nespravam tak ako predtym, lebo by som nevedela, ci ju to nahodou zase nechyti. tiez by som sa bala o jej psychicke zdravie, lebo psychicky zdravi ludia sa nerezu.

jajka

pravi priatelia...pozbieraj sa a dokaz im ze stojis za to, aby sa s tebou kamaratili. Prestan robit blbosti a spravaj sa normalne, casom ich presvedcis.

efe

Keď sa na teba vykašlali v ťažkej životnej situácii tak to asi neboli pravé kamarátky. Praví pratelia stoja pri sebe v dobrom aj zlom.

Najčítanejšie články