Skutočné priateľstvo - muž a žena - existuje?

nashira

Suhlasim s nazorom ,ze je tam velmi tenka hranica.Tiez som mala kamarata a je to moj manzel teraz.....A viem ,ze on sam by mi uz take kamaratstvo netoleroval:))) ani ja jemu.Naststie nemame tu potrebu ani nehladame ine ani kamaratske vztahy...pre istotu.Takze samozrejme priatelstvo medzi muzom a zenou ,ale pre tych co si zobrali priatela za manzela uz nie.

DESmodka

jeeej machulka :)... no ja mam takeho jedneho dobreho kamarata, skutocneho kamarata (cca 7 rokov), nikdy nebolo medzi nami viac ani len pusa, sice padaju aj dvojzmyselne narazky, ale tym to konci... frajer to nevedel na zaciatku pochopit (ziarlil) ale teraz je to uz v pohode, nema s tym ziadny problem, teda aspon sa tak tvari :)

martina25

Ale chcela som ešte doplniť, že môj manžel má dobrú kamarátku zo školy a ich kamarátstvo trvá do teraz. Musím sa priznať, že zo začiatku mi to vadilo(po mojej skúsenosti), ale neskôr som prišla na to, že je to úplne iné kamarátstvo, aké som mala ja. Ich vzťah je len báze kamarát a kamarátka. Takže určite existuje kamarátstvo medzi mužom a ženou. A vôbec sa nemusia do seba zaľúbiť.

martina25

Ja som mala veľmi dobrého priateľa. No neskôr z jeho strany sa to prerástlo v lásku. A to potom náš pekný priateľský vzťah ukončilo.