Ako si (ne)pokaziť POSTAVU ?

Príspevok v téme: Ako si (ne)pokaziť POSTAVU ?
srnka

Vždy som bola štíhla, ale v poslednom čase som začala pomaly priberať. Začala som sa zdravo stravovať, ale vždy večer som sa nedokázala kontrolovať a zjedla som prehnane veľa a sladkého. Nedokážem to kontrolovať, lebo v chladničke vždy máme kopec nezdravých vecí. Chcela by som pridať šport, ale počula som, že z priveľa chodenia hrubnú lýtka - čo je na tom pravdy? Chcela by som mať tenšie lýtka, chudšie stehná, ploché bruško a väčšie prsia - mohli by ste mi napísať tie NAJÚČINNEJŠIE CVIKY? Nechcem držať diétu, ale postupne by som sa chcela začať stravovať zdravo - ako na to? A ešte sa mi často stáva, že zjem veľa sladkého, aby sme ho už doma nemali a aby som si to nedala neskôr - viem, že je to hlúposť, ale ako vravím - NEDOKÁŽEM SA OVLÁDAŤ! Inak mám čerstvých 15.

leila9

Mám tých 163cm a vážim zhruba 53 kíl.... No pohybuje sa to medzi 52 a 54.... Dúfam že len teraz ked som vo vývine je to také strašné :-( Ale asi to skôr bude v génoch, aj mamka a starká majú širšie boky :-(

cloe007

1) podla mna este podrasties, takze sa to trocha tym vyredukuje
2) mohli ti narast kosti, takze tuk to nemusi byt :)
3) mohla by to byt aj genetika..nemate v rodine takuto postavu?
ale prajem ti, aby si podrastla, a aby to neboli tie kosti ;) drzim palec :)

mendy

ahoj leila9 chcem sa ta spytat kolko merias a vazis??lebo pri sporte asi nieje podstatna vaha,lebo mas svaly ktore su taszie ako tuky,ja by som chcela dakych 5 kg shcudnut sportom

leila9

Aj aj mám 15 rokof... mám pekne vyšportovanú postavu, od ôsmich sa venujem atletike... akurát že aj ja som sa práve začala zaokrúhlovať a zasiahli ma z toho mindráky... v našej rodine máme všetky široké boky... a na mojej maličkej postave (163cm) to tak neuveriteľne vidno! Moja postava sú BOKY!!!!! a to ostatné... :-( Ráno chodím behávať a večer bicuklujem na stacionarnom, racionalne sa zdravujem už dosť dávno... lenže oni nie a nie sa stlačiť naspäť... moja mamka sa na mne len smeje o:-)

cloe007

ved o to ide...ze to citi, pretoze je to tukove kilo, nie svalove...keby ze zamaka na svaloch tak tu ani nepise...

mikri

No srnke by som odporucala len cviciť alebo akukolvek aktivitu ktora jej bude vyhovovat. Mam 30 ale v jej veku som bola chuducka a stacilo mi robit brusaky, drepy, 1 hodka intenzivneho cvicenia pri hudbe a vahu som si drzala. Inak mas 15 takze musis ratat ze ti rastu prsia a menis sa na zenu. Neprehanaj to s velkym chudnutim lebo mozes mat problemy s menstruaciou prip. ine problemy. Ak ti tak strasne zalezi aj na tom co zjes tak ti bude stacit ak pridas viac ovocia, zeleniny nejesť vysmazane jedla a polotovary + fastfoody. Inak by som nic nemenila. Ak budes cvicievat pripadne robit udrzovacie cvicenia tak nebudes mat problem. Este jedna vec ja som chodila na karate 3x tyzdenne a to som zjedla denne 1 čokoladu!!!

bobika.

cloe, prečítaj si príspevok od srnky o 10:41... Ano keď je samá kosť a koža, tak jej vadí aj kilo navyše, ktoré by ináč jej postave len prospelo...

cloe007

ale ona nehovori, ze je tucna, len ze to zacina citit, ze pribera...a to, ze chce zacat spravny jedalnicek, aj ked nie je tucna nie je vec, za ktoru by ste ju mohli kritizovat..ved ona sama pise, ze vie, ze nie je tucna...len spravila chybu tym vecernym prezieranim sa sladkym...chude baby na sebe citia aj jedno blbe kilo...ale z jedneho kila sa mozu stat dve, tri, pat, desat....a to uz az taka sranda nie je..takze je dobre, ked to stopne hned teraz :)

bobika.

srnka, ja mam 179 cm a teraz som tehotna, ale pred tehotenstvom som vážila 60kg. A viem, že som bola štíhla. To mi chceš povedať, že ty vyššia o 3cm a ľahšia o 3kg a si tučná? No tak tam je inde problem, v tvojej hlave a nie vo váhe.