histológia v tehotenstve

Príspevok v téme: histológia v tehotenstve
ľubka29

Ahojte, chcem sa spýtať či nemá niekto skúsenosti s histológiou, resp. odberom tkaniva z krčka maternice, počas tehotenstva. Som v šiestom týždni, a pred pol rokom som mala cytológiu výsledok CIN I., teraz mi chce lekár aj napriek tehotenstvu odobrať vzorku tkaniva, nieje to riskantné? Nemôžem prísť o bátätko? Mám strach lebo lekár mi nechce nič bližšie povedať až keď prídu výsledky steru, ktorý mi robil teraz. Viem že ma nechce znepokojovať, ale tá nevedomosť je ešte horšia. Ďakujem.

agina

Lubka az tak do hlbky sa tomu nerozumiem, ale musis doverovat svojmu gynekologovi, ten chce pre teba a babatko len to najlepsie a urcite spravi vsetko pre to, aby to dopadlo dobre.Drzim palce.

ľubka29

Diky za povzbudenie, ale čo ak prídu zlé výsledky, dá sa to riešiť aj počas tehotenstva, lebo doktorovi sa to nejako nepáči, keď mi robil kolposkopiu sa mu to zdalo na viac ako na CIN I, histológiu chcel robiť kôli tomu ale prišlo tehotenstvo, tak sa to skomplikovalo.

agina

Lubka myslim si, ze sa nemas coho obavat.Babatku to nemoze v nikakom pripade uskodit, to je uzavrete v maternici.Ja som v 21tt mne to nerobili, ale co chodim do poradne, tak dievcata sa o tom rozpravaju, ze im to robili a cakaju na vysledky.Vobec sa toho neboj, je to v zaujme zdravia tvojho babatka.