VSETCI CHALANI SEM :)

drakenko

p.s.: až si konečne nájdeš svoju priateľku tak zistíš, že sa ti páči celá aká je aj napriek tomu, že sa ti ešte 2 mesiace dozadu typy ako ona vôbec nepáčili... a bude sa ti páčiť aj telo aj tvár aj keď ani jedno nebude podľa všeobecného názoru "pekné"

drakenko

No comment...
Súhlasím s machulka006

by the way.... prekvapilo ma že sa :) spýtal na pekné telo a peknú tvár a nie na peknú riť a pekné prsia... úbohá diskusia

blb

priemerna mudra zlata inteligentna..presne ako moja...a dost co robi tato debilna tema v "sex-sexuologia" sa spametaj chlape..kktiny sem davas..id na pokec sa pytat take pi...a nie sem!!!

machulka006

no vy ste tu to dobrí somári?
ste sa boli už dnes pozrieť do zrkadla?
vy ste aký? s peknou tvárou albopekným telom?
najviac do krásy papulujú chalani, ktorí by sa do zrkadla radšej ani pozerať nemali aby neprasklo...
badboy- keby bola feťáčka s peknou tvárou a normálna baba s pekným telom a chybou krásy na tvári, napriek tomu by si si vybral tú prvú?
úbohá diskusia...prečo to ešte admin nezavrel?

badboy

no ja by som si vybral tu s tou peknou tvarou , ved s postavou moze nieco poriesit , aj kozy si moze natierat a bude ich mat krajsie pevnejsie a tak . ber tu s tou peknou tvarou . daj na mna !!!

jx

jednoznacne telo,twar nemusi byt prekrasna babika,ale zase nie nejaka taka menej pekna,ale urcite krasna twar je wyhodou,taku ako ma moja :),proste taka co mi padne do oka,ciže moja priatelka