Poškodená zubná sklovina z vracania

Príspevok v téme: Poškodená zubná sklovina z vracania
silvus

Ahojte, chcela by som vedieť, či aj vy - ostatné bulimičky - máte poškodenú zubnú sklovinu ( tzv. eróziu skloviny ) z častého vracania. Ja to mám hlavne na horných predných zuboch, nevyzerá to moc dobre, ale ani sa nečudujem, veď niekedy vraciam až takú zelenú žalúdočnú kyselinu. Neviete mi poradiť, čo s tým? Ja by som si dala urobiť aj fazety, ale vraj sú dosť drahé. Neviete koľko stojí 1 fazeta?
Ďakujem...

somtuzasa

reta

tie odokryte krcky su od vracania, ja ich mam tiez a po case sa ti zacnu robit aj krckove kazy. Ja mam uz dost poopravovanych, ale teraz uz radsej predchadzam - 3. tyzden nevraciam:)))

nikush

ahoj silvus presne aj ja to mam na hornych voch prednych a tiez neviem co s tym....a mam bulimiu...:{:{snazim sa s tym nieco urobit ale nedokazem s tym skoncit:{

???

....teraz som bola v nemecku na mesiac...som tiez bulimicka a bolo to pre mna utrpenie kedze nam uzastne varili...a ja som to potom nemohla dat prec lebo som mala kamosku v patach___pribrala som 1,5kg a teraz som rada ze som doma
p.s.:co su to fazety?

silvus

Viem, čo je to Barretov pažerák, môže sa zvrhnúť na rakovinu pažeráka a to nie je žiadna sranda. Sestrin svokor to mal a dali mu do hrdla takú rúrku namiesto pažeráka.Pred pol rokom na to zomrel.
Ale ja som nepovedala, že si chcem dať urobiť fazety a ďalej veselo vracať. Len hľadám spôsob, ako mať estetickejší chrup.

ach jaj

prepac,radsej si das urobit fazety a budes pokracovat v zvracani?a co tvoj pazerak?pocula si niekedy o barretovom pazeraku?nad tymto by si sa mala zamysliet a ak dojdes na to, co je na tom cudne tak si na spravnej ceste vyliecit sa.