Rozchod???

Príspevok v téme: Rozchod???
nikuška

Ahojte veľmy by som posila o radu, lebo si neviem rady a od kamarátky som počúla o tejto stránke tak sa na vás obraciam s mojím problémom ... mám priateľa s ktorím chodím už skoro 5 mesiacov ale nesme spolu v kuse keď je doma stále sme spolu skoro nonstop je to fakt super, ale on pracuje v zahraniči už skoro 2 mesiace stále mi volá ale skoro stále no teda dosť často ma vypite a vtedy mi povie že aj by ma chcel podviesť ale nemôže lebo ma mňa, aj by chcel ísť vonku ale nemôže lebo by ma určite podviedol ... nechápem čo to znamená ja si myslím že keď niekoho milujem tak môžem ísť aj na kraj sveta a ho nepodvediem keď viem že doma na mňa čaká tak teda neviem má to niejaky zmysel byť s ním keď mu nemôžem veriť?

nikuska

asi je to tak a budem musieť nad tým všetkým porozmyšľať veď ešte mem čas kým pride domov a potom budeme riešiť to vážne okolo nás a nášho budúceho života a či to má vôbec zmysel, no dúfam že sa veľmi nezmenil lebo by som nechcela mať z neho takého držgroša no nakoniec uvidíme :-)

vecernica

Urcite ho milujes,, ale este jedna vec. Co ked sa fakt zmenil, a co ked sa stane alkacom. Na tvojom mieste by som sa trochu od neho oslobodila, mozno si hladaj zatial len kamaratov ja inde. Urcite sa o tom nerozpravaj cez telefon,tak nic nevyriesis, poznam to vazne veci sa maju riesit z oci do oci..Inak asi aj on sa o teba boji.

vecernica

Moj priatel jeden byvali .Bol v zahranici Irsku sam rok,,volal kazdy tyzden a verim ze nepodviedol za ten rok a pol. Ale je mozne ze keby tam bol dlhsie tak by to urobil. Alebo keby mal so mnou len hadky cez telefon. Tak by hladal utechu inde.Mal tam vela kamaratiek,,ktore ako som zisitla isli po nom...Ale on bol verny typ.Rozisli sme sa rok po tom co sa vratil,,lebo on sa v tom Irsku zmenil..uplne ,,,taky moc sebavedomy ,a moc mu zachutili prachy.Takze rataj s tym ze sa zmenil.Je mozne to ze ked ma vypije je to tam pre neho moc tazke,,a riesi to tym to moze skoncit to pitie ked pride domov.Mnohe zapadnarky su ine ako som to zistila ked som tam zila,,nemaju problem vystartovat po chlapovy ,takze aj pre to ti mozno hovori ze ak bude chodit von ,,tak ta podvedie.Ak je vo velkom meste ,,tak ver mi je tam vela nastrah,,sama to poznam ,,ze som mala niekedy problem odolat.Hlavne ho neporovokuj tym a otazkami aj tak na dialku a cez telefon ti nepovie vsetko..nikdy .Teraz je tam,ked pride uvidis zisits to ,,prizna sa alebo ta nikdy nepodviedol. Je to pre neho stres tam v cudzine.Zila som tak dlho.Bud k nemu mila. Za kazdu cenu a davaj mu len pekne myslienky. Problemy budete riesit az ked pride na dialku to nema zmysel.

nikuška

Máte pravdu asi sa budem musieť s ním uprimne porosprávať a všetko si vysvetliť lebo takto to ďalej nejde a nemá to zmysel byť s ním, ak v tom bude pokračovať naďalej. Ďakujem pekne za radu veľmi ste mi pomohli, som rada že existuje taka stránka :-)

tinka228

Podľa mňa to, ale nie je v poriadku. Keď si ťa chce vziať, tak bude pravdepodobne dospelý, ale správanie má ako teenager. Hovoriť Ti, že Ťa podvedie, len aby si dvíhal vlastné ego, že máš o neho záujem?

nikuška

Ale niekdy mám z neho taký pocit že mi to hovorí len preto aby som si nemyslela že je stále žiadaný a že mám o neho bojovať lebo ma strach že ho nechám ako jeho bívala to ho veľmi zlomilo... ale pritom si neuvedomuje že to veľmi ubližuje

tinka228

ak má už teraz také myšlienky, že ťa chce podviesť, čo bude potom ak by si si ho vzala (keď ťa už bude mať istú)? Ja chápem, že mozog máš zastretý zamilovanosťou a ťažko sa ti "rozumne" rozmýšľa, ale fakt by si mala triezvo pouvažovať kam posunieš váš vzťah.

nikuška

No neviem či to mysli vážne ale od jeho kamarátov som počula že si ma chce vziať keď príde domov... mám z toho veľky strach neviem čo mám robiť ja ho strašne milujem a stým alkoholom keď je so mnou tak nepije len keď je s kamarátmi teda keď je v práci

moniqa87

dost casto ma vypite? rychlo zdrhaj od takeho preca este ked taketo reci pusta tak to mozno s tebou ani nemysli tak vazne ako ty s nim...