prečo akurát ona ??

Príspevok v téme: prečo akurát ona ??
lea.

ahojte!
včera som zistila, že ma manžel podvádza! Večer bola hádka a plač. Nepíšem sem preto, aby ste ma ľutovali a dávali mi rady, ale aby ste mi vysvetlili toto: on ma podvádzal so ženou, ktorá je odo mňa " škaredšia", či u v tvári alebo v postave. Je síce vzdelaná ale je to taká tichá osoba s nízkym sebavedomím. Ja som zas veľmi ukecaná a som sebavedomá. Tak čo na nej videl? Na toto mi nevedel ani on odpovedať. Vraví, že naďalej ma má rád a nechce ma opustiť, a nevie čím ho priťahovala. Vraj to bolo niečo silnejšie ako on. Verím, že tie stretnutia neboli len o sexe, že bola milá,že sa s ňou dobre rozprávalo a mali veľa spoločného. Ale prečo akurát s ňou??? Keby bola nejaká mladá sexica, tak by som to chápala, ale takto???

dieselllllll

súhlasím s poradcom, či kto to hovoril. žena je pekná, sebavedomá, super postava a už má pocit, že ona je tá, kto si má právo vyberať čo a ako bude, a že to úplne stačí, aby bol chlap spokojný. Tie menej pekné, lebo ženy sú všetky pekné, záleží len od vkusu chlapa, nemusia byť ani horšie milenky. A keby to aj tak bolo, tak čo nevie, to sa naučí, takže o sexe to nieje. Skôr o tom pochopení a tolerovaní a počúvaní. Vy ste ženy a my sme muži, zmýšanie máme odlišné, a treba sa naučiť počúvať potreby toho druhého, a to tie, ktoré svojou vonkajšou krásou vyčnievajú z davu moc nedokážu. Myslia, že svojou krásou, a tým, že sa každý chlap za nimi otočí, že vedia všetko. My potrebujeme niekoho do koča aj do voza, ako sa hovorí.

DidYnQa plYsoVa

Muzov nie vzdy pritahuju ukecane a drze zeny:)...mozno prave to ze bola taKA UTIAHNUTA ho pritahovalo..mozno ze ho posluchala na slovo..a mozno ze ticha voda brehy mije v sexe bola lepsie nez ty a splnila muzovy jeho vysnivane tuzby:)

poradca.

myslím si, že si ona a tvoj muž jednoducho sadli povahovo, mali sa o čom rozpravať. Sama píšeš, že bola milá a určite príjemná. Sex nebudem rozoberať, ale asi bola dobrá aj v ňom, ináč by s ňou nebol. Vieš, ty môžeš byť pekná a sebavedomá, ale ona prave svojou milotou a skromnosťou získala toho muža, ktorého máš ty. Takže sa mu asi páčia také typy žien.
Mna osobne tiež priťahujú také typy žien. Nie také ktoré budú dávať do laty mna a oni budú hlava rodiny.Ktoré budú namyslené na svoj super zovňajšok. Ale milé, skromné a usmievavé. Ženy, ktoré treba chrániť, ktoré vypočuju a poradia. Ktoré budú nielen milenky ale aj kamarátky na celý život.

29

a nemal pri Tebe komplexi? že si bola na neho moc pekná a on si chcel dokázať mužnosť s niekym s kým vynikne...chlami su niekedy divný, pravdu nepovedia.podľa mňa je za neverou viac ako sex.

názor

Píšeš, že si sebavedomá žena. Ale muži potrebujú niekoho chrániť, cítiť, že oni sú silný. Chlap nemá rád, ak žena je silnejšia, v práci má lepšie zamestnanie, lepšie zarába.... Ja z tvojho príspevku cítim, že ty si v domácnosti "hnací motor", a tvoj manžel ťa len počúva. Ale manželstvo je o rovnoprávnosti. Raz ty, raz on. Počúvaš niekedy ty jeho. Dáš na jeho názor, jeho rady, pomoc...? Ja nechcem obhajovať tú druhú. Netvrdím, že máš byť hlúpa, neschopná a škaredá. Ale nechceš aby ťa rozmaznával, tíšil, pomáhal...veď to je fajn. Ubližovaním nič nevyriešiš. Pokús sa ísť ďalej, neprípomínaj mu jeho chybu (on na ňu nezabne!!!), pozeraj sa dopredu a hľadaj ako oživiť váš vzťah.

jamilla12

a vobec co leu kritzujete ze je general a moc sebavedoma. Chyba je jednoznacne v manzelikovy a nie v nej.On si ju raz vybral ze je sebavedoma a nie je to naskodu.moji muzi s ktorymi som zila ma chceli len sebavedomu a nikdy ma nepodviedli prave pre to ze vedeli ze som sebavedoma a domintna. Chyba je v nom.to maju byt vsetky take tiche uplakane chudinky?

majjja

pre to ze ako pises ze ona je ta ticha skaredcia .ty si ukecana..pre to ma aj ten moj opustil. U takych skaredych kacatok muz sa citi velmi dominantne a silny pri tebe sa nema na co hrat a riesit si svoje kompexy. Chces s nim zostat?

njm

A este mi napadlo, ak si ty sebavedoma a ona nie-snad chcel mat pocit niekoho ochranovat, niekoho krehkejsieho a slabsieho-to muzi obcas potrebuju mat akoby nad vsetkym troska aj moc a silu, to je z nasej povahy:)a ty si to zrejme nepotrebovala, skus ho, ak sa to ulezi a vysvetli, poprosit obcas aj o pomoc, hoc by si si vedela aj sama poradit, snad mu das prilezitost, aby aj on drzal za kratsi koniec, ver mi to obcas pomaha.

njm

Niekto tu pise, ze bola lepsia v sexe, no na prvy dojem a pri prvom stretnuti hadam nedoslo na sex.Takze to bude v niecom inom, lebo , ked sa pozries na cloveka, tak nevies, aky bude v tejto oblasti, takze to nebude koli tomu.
Skuste sa o tom uprimne porozpravat a ty sa pokus, co by si mohla zmenit na sebe a co by vam obom vyhovovalo.
Urcite ho nechcem obhajovat, lebo to, co spravil bol velky podraz.Co ho k tomu viedlo?Ty ako zena sa musis zaujimat o vsetko, co robi, ako to preziva, ale nie nasilnou formou.Mnohe sa vysvetli, prekvap ho niecim.Je mozne odpustit, ale zabudnut je tazko.Tak drzim palce-treba si to cim skor vysvetlit, lebo sa to bude nabalovat ako snehova gula.Tak sup a nenasilne.