nutkanie ist na wc

Príspevok v téme: nutkanie ist na wc
anouk

Pred 2 tyzdnami som prechladla a drzalo ma to nejakych 12 dni... pred par dnami sa mi stalo to, ze ked som sla na wc, tak pri konci cikania ma to trosku zabolelo. Teraz je situacia taka, ze mam stale nutkanie ist na wc a ked idem, tak zo mna vyjde len malicko. Veeeelmi sa mi chce cikat, ale jednoducho to nejde. Neviem, ci to moze mat suvis, ale pocas liecenia som pila len malo vody. Nie som momentalne na Slovensku, lekari su tu drahi. Mozem sa z toho dostat nejakymi cajmi alebom inou metodou?

aljoska

To máš z toho prechladnutia,zápal močových ciest a mechúra.Kúp si nejaký urologický čaj,dobrá je aj praslička alebo zaltobyl.A kup si Urinal,výživový doplnok,výťažok z brusníc.Ku tomu,ak sa ti dá sedací kúpel v teplej slanej vode.Prajem skoré uzdravenie.

veverqua

Urcite ide o problemy bud s mocovodmi, alebo mechurom. To s tym prechladnutim by na to sedelo. Zeny su na toto dost haklive, preto si treba davat pozor, nesediet na studenom. Myslim, ze ked zajdes do lekarne aj v tej krajine, kde si, urcite na to budu mat nejake volnopredajne lieky. Povedz, ze mas urologicke problemy a urcite ti na to nieco daju aj bez toho aby si sla k lekarovi. U nas sa predavaju aj rozne urologicke caje, mozno ze aj tam, kde si by take nieco mali. Drzim palce.