Môžem byť tehotná

bladwak

zemlofak neboj:to,ze vcera si mala kramy este silne,a dnes nie,to mas stale zo stresu.tak sa ukludni,tehotna byt nemozes,lekar,aj ked to nie je gynekolog na obrazovke vie,co prave sleduje nie:)keby tam nasiel plod,tak by ti to hned povedal a sla by si na gyndu.ale v tvojom pripade to nehrozi neboj.len nebud uz v strese.ak si si stale neni ista,tak chod na vysetrenie na gyndu,nech ta prezrie na sone,ale je to strata casu:)

zemlofka

to co sa podobalo decku som videla ked mi dole vysetroval mocove cesty.. len trosku divny menzes mam, vcera to bolo este uplne silne a dnes skoro nic...

janka29

zemlovka, myslím si, že veľa premýšľaš. Ak si bola na usg obličiek, tak to bola asi oblička...nie. Myslíš si, že lekár nerozozná obličku od živého plodu???? Ukľudni sa, test vyšiel negatívne, menzes tiež máš...tak čo..

zemlofka

menzes som dostala v utorok rano, cize na dalsi den... dnes som bola na usg obliciek a na obrazovke som videla nieco podobne dietatu...len neviem ci to bolo dieta alebo moj mechur :D moze zena dostat silnu menstruaciu ak ked je tehotna?

neva

Takže sa potvrdil predpodklad. Dúfam, že si sa ukludnila, že už nemáš strach. Dúfajme, že za pár dní dostaneš menzes, ak nie, tak choď na injekciu ku gynekologičke.

neva

Pohmatom by mohla zistiť tehotnosť asi tak vo 4-6 týždni, cez sono asi v 3-5 týžni. Najrýchlejši sa dá tehotnosť určiť vyšetrením prítomnosti hCG v krvi alebo v moči. Na tomto princípe pracujú aj tehotenské testy, ktoré sa dajú kúpiť bežne v lekárni.

zemlofka

moze byt ze mam ten vytok z atb... tento mesiac som bola aj u gynekologicky, vysetrila ma prstami a hmatanim cez brucho. Zistila by keby som bola tehotna alebo by to zistila len vtedy ak by mi spravila sono?

neva

Ten výtok nie je svrbivý? Nejedná sa o kvasinky? Po tolkých antibiotikách by ma to vôbec neprekvapilo.

Na tvojom mieste, by som pokračovala asi takto:
1/ kupim si tehotenský test a spravím si ho, aj ked som presvedčená o tom,nechám si to potvrdiť, že tehotná nie som!!!
2/ počkám ešte pár dní a ak bude menzes meškať viac ako 14 dní pôjdem ku gynekologičke na injekciu - vyvolávačku.
3/ neviem do keby budeš ešte užívať tie antibiotiká, ale je na mieste pouvažovať o vhodnej ochrane.