Kam k spolahlivej gynekologicke

saxana123

ahojte, Koglova je doktorka do pohody, ale viem preco sa vam moze zdat taka zla... lebo je uprimna a uprimnosti je na svete malo, radsej ale ju, nez nejaku umelo vychechtanu doktorku... odbornicka je to dobra a posiela aj na odborne vysetrenia a to VCAS... je mozne, ze je naladova.. ale ked ma dobry den je velmi usmievava... lenze chcela by som vidiet vas, keby vam zomrel muz, ktoreho ste nadovsetko milovali, ci by ste boli vyskerene kazdy den od ucha k uchu... ona uz vie o com je zivot a je to dobra odbornicka, nehovorim, ze neexistuju lepsie, ale rozhodne nie je zla doktorka...a hoci je to starsia dama ma moderne nazory aj na temy tipu silikonove prsia, piercing alebo tetovanie na intimnych miestach... a peniaze beru uz vsetci lekari, ked ide iba o to...

Barb.B

Baby, ja som tiez kedysi chodila k Koglovej zo saratova, no to je nieco hrozne, tiez nechapem ako jej tam mozu chodit pacientky, nasadila mi antikoncepciu bez toho, aby mi spravila testy a to bola moja prva antikoncepcia. Spravala sa vzdy nepriatelne, odmerane, bola surova a tie jej reci, odmietla mi dokonca dat kartu pri odchode a do dnesneho dna ju ani neposlala mojmu novemu doktorovi a to bolo pred 8 rokmi. Som rada ze som od dnej odisla este predtym, ako mi stihla narobit neplechu.
Teraz chodim k Mudr. Jozef Kajaba v karlovke, na neho nedam dopustit, k pacientkam je mily, pozorny, vzdy mi vsetko vysvetli, robi testy pravidelne. Vrelo odporucam, z neho by si mala brat priklad aj \\\'doktorka\\\' Koglova

Vienetta

Neviem, podľa čoho súdite Mudr Koglovú, ale nebyť jej včasnej diagnózy rakoviny už by som tu nebola a správa sa ľudsky a to k nej chodím už 18 rokov.Možno už teraz v pokročilejšom veku nie je dokonalá, ale zakoplexované sú tie, čo ju ohovárajú. Dokážete to lepšie?

dalmatinka

Baby, nikdy nechodte k doktorke Koglovej do Saratova! Jej spravanie k ludom je tak na urovni upratovacky alebo hajzel baby, a jej odbornost asi tak na urovni SOU nabytkarske. A ta jej sestricka, akoby jej z oka vypadla. No comment. No strasne nieco, nic horsie som nezazila. Ak mate nejake vazne zdravotne problemy, vyhnite sa jej na dialku 100 km, lebo vam este zle urci diagnozu, resp. vam povie ze vam nic nie je a budete mat vazne nasledky!

TatianaBA

Hľadám dobrú spoľahlivú gynekologičku, ktorá má aj ultrazvuk, môže byť Stupava, Devínska Nová Ves alebo Dúbravka či Karlovka. Ale odmietam platiť celoročný poplatok, však si platím poistné. Poradíte mi prosím?

kiki02

No neviem, ake skusenosti mate Vy s pani Dr. Kohnovou, no moje su dobre. Jej pristup mi vyhovuje, je to clovek, ktory povie veci rovno, ziadne medove motuzy. Ked, chces sono okanzite zaplatis si, no to je normalne, ak nechces zaplatit objedna ta, je moznost vyberu. Su lekary u ktorych platis rocny poplatok aj ked tam ides raz rocne, co je podla mna nefer, no ked mas zaplatit za nieco co absolvujes zda sa mi to fer. Ja som za to, ze by mala byt moznost si priplatit za starostlivost ked chces.

Energitka

Prosím Vás dievčatá nechoďte k doktorke Koglovej do Saratova, to nie je lekárka to je zakomplexované monštrum, čo nemá ani základy slušného správania sa voči pacientkám. Jej arogancia a chamtivosť po peniazoch prekračujú všetky hranice slušnosti. Ani sestrička nesmie brať peniaze, iba ona aby ich mala hneď v kešeňke a v jednom kuse o peniazoch a zdravotný stav ju zaujíma iba okrajovo.
Niečo strašné, nechápem ako môže mať pacientky. Prosím Vás vyhlasujem jej bojkot, to je fakt niečo strašné!
Ak nájdem čas napíšem na úrady, ale asi zbytočne,v tomto štáte sa slušnosti nedovoláte. tak iba vylievam svoje srdce.

petrula

2 mesiace som dostala skor menzes 1 den som mala taky ruzovy vytok a potom nic.Vysadila som tabletky uz 2 mesiace neberiem mozem bit tehotna.