koleno, sportmed príp. sportklinik

Príspevok v téme: koleno, sportmed príp. sportklinik
nella314

zdravím...asi dva týždne ma už bolí koleno na vonkajšej strane jabĺčka...nie je to také vážne, že by som nevedela chodiť, ale stále to bolí a je to dosť nepríjemné, kedže mám 5x do týždňa tréningy...nevie niekto, čo by to mohlo byť...nechce sa mi chodiť po lekároch, mám školu a tréningy a skoro žiadny čas...čítala som na intrenete o klinike SPORTMED a SPORTKLINIK, ale neviem, či to nie je prehnané...nemáte niekto s tým skúsenosti? vďaka za nározy a odpovede

Alfabet

Doktor Delej je v Bratislave znamy pocetnymi zvrzanymi operaciami. Operaciu predneho skrizeneho vazu som kvoli nemu musel absolvovat este raz, tento radoby odbornik to zfusoval a jeho kolegovia na Kramaroch pri pohlade na snimky len prevracali ocami, ako to zase dovrzal.

Ducho999

Vsetkym NEODPORUCAM tuto kliniku. Uplna katastrofa. Objednavali sme sa pre 3 tyzdnami. Dostali sme termin 6.7.2010 o 9:00 hod. Dnes sme tam isli a cuduj sa svete, neevidovali nas termin. Arogancia najvyssieho stupna, nespoja Vas s kompetentnym, zatajuju nadriadenych. Slecna recepcna Mikulova dokaze len zapisat na dalsi... volny termin, na recepcii neprepoji na nikoho kompetentneho a vsetku komunikaciu mam riesit cez email. To uz je co povedat. Nuz ruky, nohy a klby prec od tejto kliniky. Ved ani sa necudujem ked operuju a vysetruju len snobov a bohatych. Mozu si vyberat. Terminy urcuju asi podla toho, kedy doktor nehra tenis alebo golf.