Homeopatia - skusenosti

Príspevok v téme: Homeopatia - skusenosti
otazka

Dobry den, chcela by som sa opytat ci mate skusenosti s Mvdr.Janou Kolenovou v KE, vraj sa dlhe roky venuje homeopatii, odporucil nam ju Mudr.Petroci, vraj je to jeho studentka. Mame iste problemy, zatial sme absolvovali 1 pohovor - 1800sk, no dost ma znepokojilo ked na ZRSR ma pozastavenu podnikatelsku cinnost, takisto tam nema uveden poradenstvo v oblasti homeopatii, teda nema pravo brat za to peniaze. Nejedna sa tu o peniaze, len sa bojime ci sa jej da doverovat. Dakujem.

rudienka

Ja osobne vobec neverím homeopatii, podla mna to má iba placebo efekt, ten kto tomu verí si sám namyslí ,že mu to pomože. Keby ste vedeli ako sa homeopatické liečivo vyrába, tak by ste tomu nikto neverili. Vetko sa opakovane riedi až nakoniec v lieku nezostane žiadna účinná látka.

vierka

aj ja,nieže neuznávam,ale na našu family to nejako neučinkuje.Vie ma sakramensky rozčúliť reklama na Hedelix.Zbytočne vyhodené peniaze,a Stodal totéž.To radšej nazbierať skorocel,a urobiť si sirupček doma,a to účinkuje stopercentne.

pcolka8

ja homeopatiu neuznávam. počula som názor jednej destskej lekátky, ktorá keď bola na MD so svojim dieťatom, tak jej pediatrička predpísala homeopatiká a malej veľmi pomohli. preto sa rozhodla niečo o tom zistiť viac, študovala, bola na všelijakých školeniach a nakoniec zistila, že to nie je až také bombastické ak to vyzerá. ono to síce zaberá, ale má to veľkú kopu vedľajších škodlivých účinkov, hlavne na psychiku detí. jej dieťa bolo potom nervózne a podráždené. a dlhoho nevedela dať do poriadku. veď si stačí prečítať zloženie na letáku, je tam síce kopa byliniek ale napr. aj HUBKA UMYVACIA a pod. humus. pokiaľ viem tak homeopatia nie je oficiálne na slovensku ani povolená. a posledná vec: počula som k tomu aj vyjadrenie exorcistov. homeopatické lieky u mňa v žiadnom prípade!!!!!aj včera som bola s mojou dcérou u lekátky a predpísala mi homeop., keď som to v lekárni zbadala, povedala som, že ich nechcem, a lekárnička ma vôbec neprehovárala, naopak povedala mi, ani ja ju neuznávam.....
to radšej použi riadne bylinky, ktoré kúpiš aj v lekárni. veľa šťastia.....