1. sex :)

Príspevok v téme: 1. sex :)
karuš

kuk ahoj všetci,mám menší problémik. Bracho ma zoznamil s jedným fakt vymakaným chlapom. Má 25 , ja mám 18. Teraz pôjdeme spolu na oslavu, no ešte sa takmer vôbec nepoznáme, pojdeme tam ako páriky. Aj by som ho chcela, nevravim že nie :) ale predsa je to skuseny chlap a ja som ešte nemala sex, hoci by som chcela, no nie nasilu . Problém je tu taký, že neviem ako by som sa mu mala vyjadriť keby sa o niečo pokúsil, nechcem ho odplašiť hehe :) chlapom prekáža keď je žena panna? a ešte niečo, vyzerám trošku staršie a nie priliš ako neviniatko.

kkatka:)

moye to je uplne normalne...myslim si takisto ako viacceri ze to pochopi ak je ,,normalny" ...a drzim palceky:) potom napis ako to dopadlo:)

niekto

kazdy chlap tuzi po panne takze v tom problem nieje
ak na to pride normalne mu povec ze to je moc rychlo ak nebudes chciet ucite to pochopi ak nie tak nestoji za to
ak budes chciet tak mu povec ze si panna aby bol jemnejsi aby ta to tolko nebolelo

mimusicka

ja ked citam take trapnosti,tak mi je zle...ved bud prirodzena a co pride bude,nie tu take sprosstosti sa vypytujes,nemas co robit?

jajka26

karuš určite urob to čo prave v tej chvili budeš považovať za najlepšie riešenie - ak sa ti bude zdať že je to chalan ktorý má trochu IQ (vzhladom na svoj vek), tak bud otvorená a podla jeho reakcie uvidíš o čo mu ide - či si chce len pichnúť alebo sa mu naozaj páčiš...a podla toho sa už zariaď (a samozrejme aj podla toho o čo ide tebe:)tak držím palec..:))

karuš

zasa na 2. strane by som aj chcela, hoci nie vtedy ale už ma ne jak nebaví byť sama. Len sa bojím že sa strápnim, mám pocit už ako keby to bola aj hanba že som stále panna alebo čo. :(

karuš

vieš Tommy, to je vraj v poho dobrý chalan a nechcela by som prísť o príležitosť kvoli nejakej hlúposti, čo samozrejme neznamená že len preto aby som ho získala sa mu hneď ponúknem :))) len akosi neviem riešiť situáciu
jkdf to vždy trápilo aj mňa, ale myslím že tu o to nejde, len keby náhodou medzi nami malo niečo byť. Ja fakt neviem ako sa mám správať, neviem či to mam brať všetko samozrejme alebo sa hrať na hlúpučkú, alebo byť uplne otvorena .. ? ah jaj :P

Tommy

myslim že panny vadia len chalanom čo si chcu len na jednu noc užiť..inak by v tom problem nemal byť....

btw ja som nazoru že aspon prvý krat by v tom malo byť aj niečo viac ako len par drinkov a hura na sexy chlapa....

fakt si to kus rozmysli či už to chceš alebo chceš ešte počkať

jkdf

no najprv si rozmysli či ti bude stáť za to s ním stratiť panenstvo, a či z toho nebudú depky ak nič viac nebude chcieť od teba :)
a je to normálne ak mu to povieš..ale zase nie každý to chápe, dosť ludí to odradí ale aj dosť priťahuje :)