Dermacol-ANCNECOVER

Príspevok v téme: Dermacol-ANCNECOVER
hmmmmmm

ahojte.kupila som si tento make-up s nadsenim ye obsahuje tea tree olej a tak.mam velmi svetlu plet tak som si samozrejme vybrala najsvetlejsi odtien.lenze co som doma nezistila.ked si ho dam na plet tak je najskor normalny bledy ale po chvilke stmavne aj o niekolko odtienov.neviete co s tym???dakujem za rady

sonka

hmmmmmm... och, mojej mamke ako dlho vydrží make - up ani nehovorím :D hehe. Ale máš pravdu, záleží hl. od hoto ako krycí je make - up a pod. Tiež aj od toho akú máš pleť, či problémovú al. bez prob., zaváži aj kvlita meka - upu a v neposlednom rade aj to, či žena uprednostňuje viac priprodzený al. viac umelý vzhľad.

hmmmmmm

aj mojej mame vydrzi jeden make up strasne dlho ale ja ho miniem jak nic...asi zalezi ako kryje lebo ked menej tak jasne ze si ho dam viac :)

hmmmmmm

no neviem ci kazde 2 mesiace...ale pol roka mi urcite nevydrzi..mozno 3 maximalne 4 .musim si to raz odstopovat :)

hmmmmmm

ja pouzivam z avonu s vytazkami z fig a kiwi...musim aj iny vyskusat ci bude zase tmavnut.a k tomu max factoru.teraz cez sviatky som si skusala jeden perfektny bol ale nemozem si dovolit kazde 2 mesiace vyvalit 600 korun.teta ho pouziva ale kde si ho mozem ako 18 rocna dovolit :(

sonka

lesia... ja som nepovedala, že dermacol má zlé make - upy, práve naopak, má skvelé make - upy, ale acnecover, tak neviem, niekomu možno vyhovuje, ja som ho nemala, mala ho kamoška a videla som aké trmpoty jej narobil, tkaf ja mám radšej make - upy od maybelline, dermacol, l´oréal, či lerenne. Mamka má max factor a tiež je skvelý.

lesia

sonka, skus poradit dla teba lepsi. dermacol ma nahodou vyborne makeupy. a ten acnecover posobi naozaj fajn na akne.

janka123

to vazne? a aky si davas podkladovy krem? ja effaclar od la roche, ale ja si ho musim dat lebo mam dost mastnu plet a on zmatnuje..