Janosik

Filaga

ajka a ty si zena?alebo chlap? alebo nebodaj chlap uvazneny v zenskom tele? mohli by sme si pozret par naucnych talkshow na tuto temu.

ajka.

ja nemám rada jánošíka, a začína švedska trojka, tak čau.
/ ale takú trojku by som rada skúsila =
ja + dvaja muži /.

Filaga

Ja mam podobny vek ako ty a zenaty nie som mam iba frajerku, ale mna pritahuju dochodkyne, pre ich kvalitny usny maz na herpes a kurie oka tak som sa potesil, ze si jedna z nich, ked mas tiez rada Janosika na Vhs :)

ajka.

hej čakám a nemôžem spať.
a MONKA milujem. je úžasný. a milujem aj SEGALA.
a ešte aj BOLKA POLÍVKU, ale v poslednej dobe je prepitý.
Ale slnko seno ... a dedičstvý to sú najoblúbenejšie. ak nič nejde v telke púšťam si to dokola.

Filaga

Cez silvester musime pozerat nieco zivsie, ja mam na 13tich Vhs 1. celu seriu Monka! Mas rada detektivky so zmyslom pre humor a akcnost? Alebo radsej To je vrazda napsala? :)co tu ty tak neskoro? Cakas na tu Svedsku trojku?

ajka.

kocúra dones, dáme mu na chvost mašľu , ja pustím môjho psa, to bude paráda.
-
a fazule sa najedz do sýtosti, aj ja začnem od zajtra jesť, a budeme dávať duetá.

ajka.

som mladá okolo 24 rokov, zajtra pracujem, nemám čas. ale pozývam ťa na silvestra. som sama . ženu svoju nechaj doma. a predstav si mám aj video aj VHS, napríklad: angeliku, policajnú akadémiu, jánošíka, maléry pána účtovníka, slnko,seno...

Filaga

ajka, ale ja som zadany.ale zajtra vecer mame volny, mozme dat predsilvestrovsku skusku.ale to musis pustat tvoje vhsky,aby sme mali dobry program. mozem priniest aj kocurika?odkial si? si dochodkyna? bude zajtra aj kapustnica? ja sa naladujem fazulou aby boli aj delobuchy.

ajka.

filaga, silvester bude na hovno, príď k nám bude sranda. mám dvd a pustím ti jánošíka, otvoríme vínečko, popcorn, o polnoci zapálime prskavky a potom ...
no ktovie čo bude potom...