preco ma nemaju radi?

Príspevok v téme: preco ma nemaju radi?
inore

Viem, že táto téma sem až tak veľmi nepatrí, ale mám problém, ktorý ma dosť trápi. Chcela by som len vedieť na to názor druhých, či robím niečo zlé alebo kde je teda problém. Chodím do 3. ročníka na strednú školu a myslím si že v triede ma nemajú radi,vlastne to viem,lebo mi to dokazujú viac ako očividne. Horšie je že neviem prečo,nikdy som im nič neurobila, som dosť tichá,mám problémy s komunikáciou, nedokážem niekomu len tak ničo povedať pokiaľ ho dosť dobre nepoznám. ešte na ZS to bolo v pohode, ale tam som potrebovala až dobrých pár rokov kým som si zvykla na kolektív, boli sme celkom dobrý kolektív, dokázala som sa postupom času baviť o hocičom s každým, úplne spontánne sme prebrali hocičo, dokázala som srandovať, mala som pocit že ma majú radi a aj teraz ked uz kazdý chodí na inú strednú sa vztahy velmi nezmenili. No ked som prišla na strednú snažila som sa byť priatelská ako som len mohla, spočiatku sa zdalo že budeme dobrý kolektív,no este ma ani nepoznali a ja som vedela že ma nemajú radi, lebo keď si vyberali spolužiakov do sutaznych teamov ja som ostala posledna (to je tak doteraz) ako nejaký odpad, velmi ma to trápi, ved som im nikdy nic neurobila, len som tichšia ..ale s tym už neviem čo robiť. V dalšej triede sa to len zhoršovalo, nikdy ma nikam nepozvali, na ziaden výlet, ziadnu narodeninovu oslavu..hoci pozvali vsetkych..okrem mna.Neznášam chodiť do skoly aj kvoli tomuto, som z toho zničená, neviem sa dočkať kedy vypadnem zo školy, čo som im spravila? srašne ma trápi, že ma tak neznášajú a neviem prečo...

kizo

Nič si S toho nerob ;-) som teraz 3 a ignorujem tých ubožiakov :) keď niečo mám tak na to som dobrý, ale keď chcem čosi ja tak nemajú :) výdrž to, nejdem sa S nimi baviť... Viem čo to je za kolektív, a už my stačí... Vydržíme to nie ? :D aj keď som mal v 1 ročníku hnusný ale že fakt hnusný ročník, šikana( rečami) pasovala na mňa bomba prezivka... Tak som na druhý rok jednému kretenovi vymislel prezivka a uchitilo sa to, tak son mal pokoj celý rok(2.roč.: prdel,citil som sa príjemnejšie, ale tento rok ich môžem srať... ;-)

daaadaaa

no ja so prvy rok na strednej a tiez mi robi problem zapajat sa do debaty a take veci....no mala by si nabrat odvahu a porozpravat sa s nimi preco si ta teda nevsimaju.ved nemozes byt sama.samota je zla vec.ved kazdy sme iny.nie sme vsetci rovnaki.alebo to povedz mamine a nieco poriesite.dobre je o tom povedat ked mas take problemy.

fraisee

ja som mala taku spoluziacku na zs aj na ss. ked je proste niekto tichy alebo iny ma vysrate casy, bohuzial. zakladom je komunikacia.

inore

ShaulaThalit - asi si si dost dobre neprečítala celý moj príbeh čo tu opisujem, nakoniec snáď ja mám byť na vine že...oni sú tí svätí hej? opakujem sa teda, že zozačiatku to bolo OK, snažila som sa k nim byť priatelská ako sa len dalo,mala som pocit že budeme dobrý kolektív, ale z nicoho nic sa ku mne zacali správať hnusne, zle, ignorácia proste, ja som ich nemala mať prečo nerada,ani oni mna nie a predsa...všimam si že dnešní mladí sú veľmi citliví,ale aj veľmi krutí. Teraz ano, ich nemám rada, lebo ich mám mať prečo!
LILA27 - chapem,že niesom v tomto sama, a nie som v tom až tak najhoršie to tiež viem. Ja si zrejme preplačem strednú a neviem sa dočkať kedy vypadnem, a dakujem povzbudilo ma že možno raz budem mať šťastie, vlastne jedno veľké šťastie už mám a je pre mna všetko - môj priateľ.
fgf - to by som aj ja potrebovala takých spolužiakov :)
jaja - ako vyzeram? no tak vacsinou sa dosť kritizujem,ale uprimne,nie je to až také zlé, nemysím si že by to bolo v tom že vypadám nejak extra príšerne alebo čo. Výškovo mám síce nejakých 158 :) váha 47 čo je k tomu celkom primerané myslím :) Myslím že v tom výzore to asi nebude,jedine žeby mi závideli to,aká som krpatá :D

jaja

inore ako vyzeras ?? ja mam spoluziacku ktora koli svojmu vzhladu nieje velmi oblubena...a aj tym ze je ticha a tak neviem...ono ju ale chalani nemaju radi a ponizuju ju tak ani dievcata sa s nou nejak nezhovaraju...ako prepac ze narazam na toto ale taky je svet...aj ja som niekedy prezivala to co ty...bola vzdy ta posledna ktoru si ani nik nevsimal...ono sa to uz dost zmenilo co som velmi rada...

fgf

tak ja predpokladam, ze ked som prestupil na gym.(8rocne) tak som mal stastie na triedu, lebo aj ked som bol uplne uzavrety, tak niektori sa kazdy den snazili so mnou skamaratit a po par rokoch sa im to nakoniec podarilo :)